Ingezonden persbericht


Dew Tour op Eurosport 2

Goedemorgen extreme sports lovers!

Op 25 en 26 juni vindt de eerste ronde van de Summer Dew Tour plaats, in Boston. Live en exclusief op 'the new generation sports channel' Eurosport 2!

Wat feiten, ter info:

De Summer Dew Tour (met skateboarden (park en vert), BMX (park, vert en dirt) en FMX (freestyle motocross)) is de bekendste 'action sports tour' van het moment en bestaat uit vijf grote, multi-disciplinaire, sportevenementen... van Boston in juni, via Chicago, Portland en Salt Lake City naar Las Vegas in oktober.

Het is de zesde editie van de zomertoer, die sinds 2007 rechtstreeks door Eurosport 2 wordt uitgezonden. Allesdurvers als Chris Cole, Bucky Lasek en Garrett Reynolds wagen hun leven voor de eer, maar óók voor de goed gevulde prijzenpot van 3,5 miljoen dollar.

Bij deze ook een link (http://vod.eurosport.com/nogeo/communication/SummerDew%20tour.wmv) naar onze (Engelstalige) trailer. Gebruik 'm zoals je wil...

Overigens: voor degene die Eurosport 2 NIET kan ontvangen, is er de Eurosport Player (online kijken naar (onder meer) Eurosport, Eurosport 2 en Eurosportnews): http://www.eurosportplayer.com.

Groeten van Eurosport,

Diederik JANSEN
PR Officer