Gemeente Tilburg

Persbericht
21 juni 2010

Wie worden Miss en Mister T- Parade 2010?

Verkiezing vrijdag 25 juni in popcentrum 013

Op vrijdagavond 25 juni worden de Miss en Mister T- Parade 2010 in popcentrum 013 gekozen. Elf dames en zeven heren zullen dan hun eigen cultuur vertegenwoordigen. De roots van de deelnemers liggen in Marokko, Nederland, Indonesië, Curaçao, Suriname, Bonaire en Aruba. Allemaal jongeren die hun eigen cultuur positief uitdragen en een ambassadeursrol voor de T- Parade willen vervullen. De nieuwe Miss en Mister T- Parade nemen een prominente rol in tijdens de T- Parade op zondag 4 juli.

Show in Arabische sfeer
De verkiezingsshow begint op 19.00 u. Na de verschillende rondes en presentaties worden om 23.00 u de nieuwe Miss en Mister gekroond. Wie is de mooiste van de stad en wie weet de boodschap van culturele diversiteit het best uit te dragen? Op een sfeervolle catwalk in een decor uit het sprookje van duizend en één nacht tonen de modellen hun presentatietalenten. Een deskundige jury, vertegenwoordigd door leden van verschillende nationaliteiten, beoordeelt de kandidaten op hun persoonlijke speech, bijzondere talent, presentatie, kennis van geografie, culturele klederdracht en missie als Miss of Mister T-Parade 2010.

Toegangskaarten
Een avond vol internationale show met afsluitend tot 02.00 uur een swingend optreden van de band Q-Sign. Kaarten kosten in de voorverkoop E 10,00, aan de avondkassa E12,50 en zijn verkrijgbaar bij alle kandidaten en bij Popcentrum 013. Voor meer informatie zie www.013.nl en www.t-parade.nl

Miss en Mister Internet
Iedereen kan nog tot donderdagavond 24 juni via www.tilburg.com stemmen op zijn of haar favoriete kandidaat voor de Miss en Mister internet verkiezing.. De winnaars van deze deelverkiezing maken kans om Miss en Mister T-Parade 2010 te worden. Er mag maximaal 1 keer gestemd worden op een Miss en 1 keer op een Mister.

Bekijk filmpjes van de voorbereidende trainingen via http://www.youtube.com/user/Tilburgcom