Ingezonden persbericht


Intermax is Top Employer ICT Nederland 2010

Het CRF Institute kent prestigieus keurmerk toe aan Intermax

ROTTERDAM, 25 JUNI 2010 -- Intermax Managed Hosting mag zich vanaf vandaag een jaar lang top ICT werkgever noemen en het bijbehorende keurmerk voeren. Dit prestigieuze keurmerk wordt jaarlijks door het onafhankelijke CRF Institute (voorheen de Corporate Research Foundation) uitgereikt aan koplopers op het gebied van HR Management op basis van internationale standaarden.

Een erkend keurmerk dat in opdracht van het Ministerie van Economische Zaken met een 100% betrouwbaarheidsscore is beoordeeld én een mooie award op het Award Event op 29 juni vormen samen de beloning voor Intermax. Volgens algemeen directeur, John T. Knieriem: "Een bewijs dat Intermax een sterk kloppend hart heeft voor het succes van haar werknemers én klanten."

Het CRF Institute bestempelt Intermax als een werkgever die goede voorwaarden schept voor haar ICT'ers. Voorafgaand aan deze positieve beoordeling zijn de prestaties van Intermax op 6 gebieden bekeken door een onafhankelijk panel van experts en door middel van interviews met het management. Deze 6 gebieden zijn: arbeidsvoorwaarden, opleiding & training, interne promotiekansen, werksfeer- en omstandigheden, bedrijfscultuur en innovatie. Op al deze gebieden scoorde Intermax. Carola Macwirth, HR-manager bij Intermax, zegt dan ook supertrots te zijn op deze kwalificatie en toekenning van het keurmerk. "Ons personeelsbeleid is primair gericht op de ontwikkeling van de individuele werknemer. Je ziet dat dit de motivatie en sfeer optimaal beïnvloedt."

Over CRF Institute

Het CRF Institute is een gezamenlijk initiatief van academici, journalisten, beroepsorganisaties, onderzoekers en internationale uitgevers dat zich tot doel stelt om de beste praktijkcases op het gebied van HR management te identificeren. Het CRF Institute is uitgegroeid tot een internationale organisatie met wereldwijd meer dan 2.500 deelnemers.

Over Intermax Managed Hosting
Intermax Managed Hosting is sinds haar start in 1994 uitgegroeid tot een speler van formaat als het gaat om het beheren en beschikbaar houden van bedrijfskritische applicaties en infrastructuren. Onze bedrijfsactiviteiten kenmerken zich door een combinatie van creativiteit en techniek, die in 4 kernwaarden worden samengevat. De tulp staat voor bezieling, het netwerk voor interactie, de router voor verbinding en de connector voor de bekende klik. Bij Intermax staat een enthousiast en gedreven team van engineers, supportmedewerkers, programmeurs en netwerkspecialisten 24 uur per dag klaar met hart voor uw succes. Veiligheid en betrouwbaarheid staan hierbij altijd voorop. Dat dit geen loze kreet is, bewijst Intermax ondermeer met haar ISO27001-certificaat, waarmee we voldoen aan de internationale norm voor informatiebeveiliging. Deze certificering houdt in dat Intermax de fysieke, logische en organisatorische maatregelen zodanig voor elkaar heeft, dat de besc hikbaarheid, integriteit en de vertrouwelijkheid van uw informatie bij ons is gewaarborgd.