vbv De Graafschap

Betaald Voetbal De Graafschap B.V.

25-06-2010

Logistiek dienstverlener Wincanton naamgever Voetbalacademie De Graafschap

De jeugdafdeling van De Graafschap heeft per 1 juli 2010 een nieuwe naamgever. Wincanton zal de komende twee seizoenen haar naam verbinden aan de talenten. De volledige naamgeving wordt dan: Wincanton Voetbalacademie.

"De Graafschap is diep geworteld in dit gebied en heeft landelijk ook een positieve uitstraling, dat gecombineerd met maatschappelijk verantwoord ondernemen maakte de beslissing om het sponsorcontract uit te breiden met de naamgeving van de jeugdafdeling van De Graafschap niet zo moeilijk", aldus Erik Groot Wassink, Managing Director bij de Nederlandse tak van de multinationale logistieke dienstverlener Wincanton. Door deze uitbreiding is Wincanton tevens Official Partner van de Doetinchemse club.

De komende seizoenen zal de naam Wincanton dan ook sieren op de shirts van alle jeugdteams van De Graafschap. Het logo van de Wincanton Voetbalacademie is verder te vinden op Sportpark De Bezelhorst en onder andere op de personenbusjes van de jeugdafdeling en op de spelersbus van de selectie. Tevens zal er veel landelijke TV exposure worden behaald via de LED boarding in het stadion.

Wincanton heeft een trailer speciaal ontworpen voor de Wincanton Voetbalacademie. Een echte eyecatcher die de komende jaren doelbewust op weg wordt gestuurd.


*********



vbv De Graafschap