Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Kaspersky Lab opent nieuwe vestiging in de Benelux

Ingolstadt, 25 juni 2010 - Kaspersky Lab zal in augustus 2010 een nieuwe vestiging openen in de Benelux. De nieuwe Benelux-vestiging zal verantwoordelijk zijn voor de verdere ontwikkeling van het resellerkanaal in deze regio en daarnaast het verder uitbouwen van de positie van Kaspersky in deze landen.

De nieuwe vestiging komt onder leiding te staan van Martijn van Lom, die van 2005 tot 2008 verantwoordelijk was voor sales bij de distributiepartner van Kaspersky Lab in de Benelux. Van Lom zal rapporteren aan Andreas Lamm, Managing Director van Kaspersky Lab Europe. Tussen 2008 en zijn benoeming tot Managing Director van Kaspersky Lab Benelux, was Van Lom werkzaam als management consultant en projectmanager bij diverse organisaties. Daarvoor heeft hij bij diverse IT-bedrijven gewerkt, waaronder Copaco Nederland.

"De opening van een officiële vestiging van Kaspersky Lab in de Benelux stelt ons in staat om onze aanwezigheid in deze regio verder uit te breiden. Ook kunnen we hier vandaan onze resellers en eindgebruikers optimaal ondersteunen", zegt Martijn van Lom, Managing Director van Kaspersky Lab Benelux.

Over de strategische doelstellingen van de nieuwe Benelux-vestiging zegt Andreas Lamm, Managing Director van Kaspersky Lab Europe: "De komende maanden zullen we ons richten op het versterken en uitbreiden van ons distributiekanaal in de Benelux, in samenwerking met onze partners. Een andere belangrijke doelstelling is het vergroten van ons marktaandeel, vooral in de zakelijke markt."

Voorheen werd Kaspersky Lab in de Benelux vertegenwoordigd door zijn distributiepartner, Kaspersky Lab Benelux B.V. De samenwerking tussen de beide organisaties zal op 1 augustus 2010 eindigen.

Over Kaspersky Lab
Kaspersky Lab, opgericht in 1997, is een internationaal softwarebedrijf dat geavanceerde oplossingen levert voor de beveiliging van bedrijfs- en thuisnetwerken tegen internetgerelateerde risico's als virussen, spam, hackers, crimeware, malware en spyware. De door Kaspersky ontwikkelde technologie wordt wereldwijd toegepast in producten en diensten van vooraanstaande IT-securitybedrijven.

Het hoofdkantoor van Kaspersky Lab is gevestigd in Moskou, Rusland. Daarnaast heeft het bedrijf regionale kantoren in Duitsland, Engeland, Frankrijk, Polen, Roemenië, China, Japan, Zuid-Korea en de Verenigde Staten plus een wereldwijd netwerk van ruim vijfhonderd partners.

Voor meer informatie zie www.kaspersky.com, http://www.viruslist.com of www.threatpost.com voor het laatste nieuws over internetbeveiliging, alerts, analyses en nieuws, inclusief Kaspersky Virus Scanner.



Ingezonden persbericht