Persbericht

Iedere duizendste klant krijgt boodschappen gratis bij Jumbo Supermarkten ~ Supermarktketen benadrukt laagste prijzen ~

Veghel, 25 juni 2010 - In alle 146 Jumbo winkels krijgt elke duizendste klant in de week van maandag 28 juni tot en met zondag 4 juli alle boodschappen gratis. Hiermee wil de supermarktketen consumenten nader kennis laten maken met de Jumbo formule en de bijbehorende laagste prijsgarantie.

In Nederland is het voor het eerst dat een dergelijke service voor alle 1000ste klanten wordt georganiseerd. Van maandag 28 juni tot en met zondag 4 juli mag elke duizendste klant de boodschappen gratis mee naar huis nemen. Het kassasysteem houdt bij welke klant in de prijzen valt: dit is te zien op de kassabon en op de kassa zelf. Op http://www.jumbosupermarkten.nl/1000steklant zijn de bijbehorende spelregels te vinden.

Jumbo wil hiermee benadrukken dat klanten gegarandeerd euro's goedkoper uit zijn. Dat is één van de 7 Dagelijkse Zekerheden van Jumbo: harde garanties waar klanten dagelijks op kunnen rekenen. Zo zijn klanten verzekerd van de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service.

Formule directeur Colette Cloosterman - Van Eerd: "We verwachten dat we in heel Nederland vele klanten blij kunnen maken met gratis boodschappen. Onze klanten zijn altijd verzekerd van de laagste prijs bij Jumbo, daarnaast hebben ze nu de kans om hun boodschappen zelfs gratis mee naar huis te kunnen nemen."

Djumbo prijsvraag
De meidengroep Djumbo roept ook heel Nederland op om nader kennis te maken met de Jumbo formule. De laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service staan namelijk centraal in 'Hallo!', de nieuwe single van Djumbo. In de clip danst Djumbo samen met klanten en Jumbo medewerkers. Wie deze dans op een ludieke wijze weet na te doen maakt ook kans op gratis boodschappen, namelijk een minuut gratis winkelen. Klanten en medewerkers kunnen hun eigen 'Hallo!' clip insturen tot 26 juli 2010. De clip van Djumbo en alle informatie is te vinden op http://www.jumbosupermarkten.nl/djumboprijsvraag. De leukste clips worden op de website geplaatst.


Noot voor de redactie -