Creatief aan de slag op het Brabantse platteland


Workshops Beeldhouwen & Schilderen

LANGENBOOM, 20100625 -- Heerlijk op het platteland creatief bezig zijn? Dat kan bij Het Mo'Ment in Langenboom. Doe mee met een creatieve dagworkshop beeldhouwen of schilderen en ontdek uw talent. En echt.... iedereen is creatief!

Na een vers kopje koffie of thee, met iets lekkers gemaakt door Mo, start de workshop met het uitzoeken van een steen of het bepalen van de schilderstechniek. Afhankelijk van uw ervaring en tijd wordt in overleg een passend project gekozen. Voor de lunch maakt u de ruwe contouren op van uw kunstwerk, onder begeleiding van de ervaren kunstenares Margriet Kappen. Na de lekkere lunch gaat u uw kunstwerk verfijnen en afwerken. Aan het einde van de workshop heeft u een prachtig beeld gecreëerd uit een brok steen of een schilderwerk gemaakt; iets om trots op te zijn. We sluiten de gezellige en leerzame dag af met een hapje en drankje.

Hoewel u individueel werkt aan een project, wordt u geïnspireerd door het materiaal zelf, de natuurlijke omgeving, andere deelnemers en de begeleiding door Het Mo'Ment. De workshop is geschikt voor iedereen, met of zonder creatieve ervaring. U leert de techniek en u wordt gestimuleerd met persoonlijk advies om zo een eigen stijl te ontwikkelen.

In de zomermaanden juli, augustus en september vindt de workshop `Beeldhouwen in steen' plaats op dinsdag, vrijdag of zaterdag en de workshop `Schilderen' vindt plaats op maandag of donderdag. De aanvang is om 9.30 tot 16.30 uur. De kosten per dag zijn ¤ 45,- en dit is inclusief koffie/thee/fris, lunch en gebruik van materiaal, gereedschap en begeleiding, exclusief steen of schildersdoek. De workshop is op open inschrijving.

Is een dag workshoppen niet genoeg, omdat u een groot of complexer werk wilt maken, dan mag u natuurlijk vaker komen. Wanneer u zich aanmeldt voor meerdere workshops, dan ontvangt u een aantrekkelijke korting.

Meer informatie over de workshops kunt u lezen op de website www.hetmoment.info of bel met Mo (Monique Nelson) van Het Mo'Ment via 06 - 46 21 31 82. Het Mo'Ment is gevestigd aan de Zuid Carolinaweg 1 te Langenboom, in een woonboerderij gelegen midden op het groene platteland.





Het Mo'Ment