Nieuw hulpmiddel bij de zindelijkheidstraining van je kind


VENRAY, 20100625 -- Menig ouder grijpt de zomer aan als praktisch moment voor de zindelijkheidstraining. Laat je kindje met het warme weer maar regelmatig zonder luier oefenen. De introductie van een nieuw hulpmiddel in Nederland steekt ouders en verzorgers een helpende hand toe. Family Seat, een handige combinatie van een kinder- en een volwassenen-toiletbril.

Jouw kindje soepel zindelijk
Als ouder wil je graag de overgang van luier naar zindelijkheid zo soepel mogelijk laten verlopen. Family Seat helpt bij een ontspannen benadering. Jouw kindje voelt zich snel groot met dit nieuwe product: een eigen kinderzitting geïntegreerd in een stijlvolle wc-bril. "Onze zoon van ruim 2 wil nu net als paps en mams op de echte wc!" aldus de Familie Meijer die een tweede Family Seat bestellen.

Handig en hygiënisch
Family Seat is een normale wc-bril met een geïntegreerde kinderzitting. Een stijlvolle oplossing voor losse verschuivende plastic zittingen, wanneer je kindje niet op een gewone wc-bril wil zitten. Geen potjes meer legen en schoonmaken, want je kindje gaat nu met de Family Seat op het toilet. Wanneer de kinderzitting even niet wordt gebruikt, zet je deze vast in het deksel van de wc-bril. "Bevalt uitstekend. Vooral het gemak waarmee mijn zoontje (3) zelf zijn eigen bril kan regelen is super!" volgens de trotse ouders van Chris.

Meer informatie
De Family Seat is voor thuis of voor bijvoorbeeld de kinderopvang verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. De Family Seat is te bestellen via dealers of de webshop. Nadere informatie en webshop zijn te vinden op de website: www.familyseat.nl