Ingezonden persbericht



---




- PERSBERICHT -

TMF AWARDS FESTIVAL UITVERKOCHT

Amsterdam, 25 juni 2010
Morgen is het zover.TMF Awards Festival in Enschede! De kaarten voor het event zijn definitief uitverkocht. De organisatie houdt nog wel enkele tientallen kaarten beschikbaar voor deurverkoop zodat bezoekers van het TMF Awards Festival niet de dupe zullen worden van handel in zwarte kaartverkoop.

Op zaterdag 26 juni zal op drie verschillende podia in het Volkspark van Enschede, de 14e editie van de TMF Awards plaatsvinden. Na de opening van Stromae, zullen Nick & Simon, Di-rect, Taio Cruz, Flinke Namen, Dio en The Opposites, Kane en 30 Seconds To Mars een optreden op het TMF Main Stage verzorgen. Valerius, Diggy Dex, Destine, Stereo, Jaap & Maaike en Gabriella Cilmi maken hun opwachting op TMF Superchart Stage. Op TMF Dance Stage staan Sunnery James & Ryan Marciano, Billy the Klit, Sidney Samson, Quintino ft. Mitch Crown, Marc Vano & MC Sherlock, Gregor Salto en The Partysquad.

De awards zullen dit jaar onder andere worden uitgereikt door Marco Borsato, Esmée Denters, Vengaboys en Jan Smit, uiteraard samen met de VJ's van TMF.

Wil je toch nog iets van de TMF Awards sfeer meepikken of ben je om 23.00 uur nog niet uitgefeest dan is er nog de Afterparty in Atak. Vanaf 23.00 uur gaat het feest daar verder met The Partysquad, Gregor Salto, TMF VJ's Sascha Visser en Amir Charles en speciale gasten The Opposites, Flinke Namen en Dio. Kaarten zijn nog te koop op www.atak.nl.

TMF Awards Festival: van 17.00 - 23.00 uur op drie verschillende podia in het Volkspark te Enschede

www.tmfawards.nl


- EINDE BERICHT -

Stelt u geen prijs op berichten van MTV Networks of een van onze zenders (MTV, Comedy Central, Nickelodeon, TMF)? Graag verzoeken wij u dan een email te sturen aan pers@mtvne.com onder vermelding van afmelding.



Ingezonden persbericht