Politie Brabant-Noord

Rijden onder invloed

Regio, 26-06-2010

Boxmeer - Vrijdagavond omstreeks 23.30 uur is een 26-jarige man uit Boxmeer in zijn woning aangehouden voor rijden onder invloed. De man reed even daarvoor door zijn straat, waarbij hij bijna enkele mensen omver reed. Meerdere mensen waren hiervan getuigen en waarschuwden de politie. De man verzette zich hevig bij zijn aanhouding en er moest peperspray gebruikt worden om hem rustig te krijgen. De man had ruim vier keer teveel gedronken, had geen rijbewijs en was al vaker betrapt op het rijden onder invloed. De man is overgebracht naar het bureau voor verhoor en zijn auto is in beslaggenomen.

Vught/ A2 - Zaterdagochtend omstreeks 02.30 uur is een 50-jarige Bosschenaar aangehouden op de A2 t.h.v. Vught, omdat hij slingerend over de snelweg reed. De man had ruim drie maal teveel gedronken. Zijn rijbewijs is ingevorderd en na verhoor is hij met een rijverbod en een proces-verbaal heengezonden.

Drunen - Zaterdagochtend omstreeks 04.20 uur is een 26-jarige vrouw uit Vught op de Duinweg aangehouden voor rijden onder invloed. De beginnend bestuurster had vier maal teveel gedronken. Haar rijbewijs is ingevorderd en na verhoor is zij met een rijverbod en een proces-verbaal heengezonden.