Uniek orkest met de billen bloot


UTRECHT, 20100620 -- Het Legendary Movie Orchestra uit Utrecht viert dit jaar zijn 10-jarig bestaan. Om het lustrum een bijzonder tintje te geven, heeft het orkest zich laten fotograferen door de professionele fotografe Melanie Rijkers (MeRy). Naast mooie foto's van de musici en de instrumenten zijn er naaktfoto's gemaakt van de jonge muzikanten met hun instrument. Wie benieuwd is naar deze foto's kan ze bewonderen op de expositie bij het concert op 26 juni 2010.

Op zaterdagavond 26 juni 2010 geeft het orkest onder leiding van dirigent Gerard Poot een spetterend lustrumconcert. Het concert zal in het teken staan van '10 jaar LMO' en de komende tournee van het orkest naar Italië. Het programma bestaat uit bekende filmmuziek van John Williams, show- en musicalmuziek en een deel Italiaans getinte stukken waaronder een stuk van Andrea Bocelli, muziek van Ennio Morricone en `De Barbier van Sevilla' van Rossini. Deze laatste componist is geboren in de stad waar de lustrumreis het orkest naar toe zal voeren, namelijk Pesaro. Bij dit stuk zal men getuige zijn van een verrassende act.

Naast de mooie muziek is de prachtige fotoserie te bewonderen, kan men genieten van mooie filmbeelden en tevens leuke Italiaanse dingetjes kopen op een kleine Italiaans marktje. Ook enkele foto's uit de serie zijn na te bestellen. Het geld dat hiermee wordt opgehaald komt ten goede aan de lustrumreis.

Het concert zal om 20.00 uur aanvangen in de Geertekerk.
Adres: Geertekerkhof 23, te Utrecht.

Kaarten kosten ¤ 12,50 voor volwassen en ¤ 8,00 voor kinderen t/m 12 jaar en zijn te reserveren via secretaris@filmorkest.nl
Meer informatie over het orkest is te vinden op de website www.filmorkest.nl





ingezonden persbericht