Burgers Zoo

Burgers' Zoo op televisie

Van zondag 27 juni tot en met zondag 5 september kunt u elke zondagochtend om 10.55 uur bij SBS 6 een dubbele aflevering bekijken van seizoen één en twee van Burgers' Zoo: Drukte In De Dierentuin. Maar er is meer! Van maandag 14 juni tot en met zondag 27 juni kunnen kinderen elke ochtend bij Net 5 een aflevering van het nieuwe televisieprogramma Burgers' Zoo en Waarom bekijken.

Burgers' Zoo en Waarom
In het nieuwe kinderprogramma Burgers' Zoo en Waarom gaat presentator Jon Karthaus samen met een kind op zoek naar het antwoord op een dierenvraag. Hiervoor zoeken zij hulp van de dierverzorgers in Burgers' Zoo. Maandag 14 juni kunt u twee weken lang elke dag een nieuwe aflevering bekijken bij Net 5.

Kijk voor meer informatie op www.net5.nl/zoo.
« ga terug

Zakelijk

Burgers' Zoo heeft niet alleen voor de dagbezoeker veel te bieden, maar ook voor de zakengast.
> Safari Meeting Centre> Vergaderen> Ontbijt, lunch, diner> Receptie> Entertainment> naar zakelijk

Ontvang nu gratis digitale nieuwsbrief!

Met de digitale nieuwsbrief blijft u gratis op de hoogte van het laatste nieuws uit Burgers' Zoo. U kunt kiezen voor de maandelijkse nieuwsbrief, de zakelijke nieuwsbrief en/of breaking news. Meld u dus nu aan en volg Burgers' Zoo op de voet!
> aanmelden

What's cool?

Ontdek snel wat actueel is!
Extra voordelen abonnementhoudersLive radioverslagen bij de dierenCreatieve arrangementen voor dagbezoekersGratis digitale nieuwsbriefPrachtige zakelijke locaties> naar laatste nieuws Burgers' Zoo o Antoon van Hooffplein 1 o 6816 SH Arnhem o Nederland o (026) 442 45 34 o info@burgerszoo.nl Made in Arnhem The Green Key