Gemeente Valkenswaard

zangspektakel in De Fantast

Groots zangspektakel in De Fantast

Op zondag 27 juni aanstaande is er een groots zangspektakel van de leerlingen van Els van den Putte van het Centrum voor Muziek en Dans (CMD). Zij zullen hun beste toontje laten horen om 19.30 uur in café De Fantast. De toegang is gratis.

Kelly van den Boogaard
Als eerste treden een aantal leerlingen lichte muziek voor het voetlicht in een mooie poppresentatie. Aansluitend is het openbare C-examen van Kelly van den Boogaard (18).

Kelly komt uit Valkenswaard en heeft twee jaar zangles bij Els van den Putte. Haar examen doet zij niet in haar eentje. Speciaal hiervoor neemt zij drie muzikanten mee: Erwin Botteram (akoestisch en basgitaar), Marc van Loon (akoestisch gitaar) en Jeroen Noten (toetsen). Na de zomervakantie gaat Kelly beginnen met een studie Zang Lichte Muziek aan het Conservatorium in Tilburg.

Info
Iedereen is van harte welkom om gratis te komen kijken en luisteren naar dit popmuziek optreden in De Fantast. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de administratie van het CMD, telefoonnummer 040-208 35 91.