Haagse Hogeschool


New Horizons co-created by De Haagse Hogeschool

Interactief en dynamisch programma vol muziek, dans, sport, workshops en presentaties

De Haagse Hogeschool presenteert tijdens de 30 ^e editie van Parkpop op 27 juni 2010 een interactief en dynamisch programma vol muziek, dans, sport, workshops en presentaties, onder de naam New Horizons co-created by De Haagse Hogeschool. Door studenten van onze opleidingen aan New Horizons te koppelen, krijgt het evenement een nieuwe en meer inhoudelijke invulling. In 2011 wil De Haagse Hogeschool New Horizons volledig organiseren.

De Haagse Hogeschool is al acht jaar actief op Parkpop. Na enkele succesvolle jaren als hoofdsponsor van de Haagse XStage, werd vorig jaar een nieuwe weg ingeslagen: New Horizons co-created by De Haagse Hogeschool. Aangezien er op De Haagse veel talent aanwezig is, geeft De Haagse sponsoring bij voorkeur vorm door het bieden van kennis. Door de organisatie van New Horizons te koppelen aan het onderwijs, krijgt het evenement meer inhoud. Zo hebben studenten van de opleiding Commerciële Economie voor organisator Ducos een sponsorplan gemaakt en uitgevoerd en een marketingcommunicatieplan geschreven. Studenten van de opleiding Communicatie voeren op Parkpop een bezoekersenquête uit.

Studenten van de Academie voor Sportstudies organiseren clinics freerunning en voetgolf, een combinatie van voetbal en golf waarbij je met een voetbal, net zoals bij golf, een 18 holes baan loopt. Bovendien staat er in samenwerking met Protest een surfsimulator waarop waaghalzen hun kunsten kunnen vertonen. Studenten van de opleiding Industrieel Product Ontwerpen (IPO) nemen de bezoekers mee in hun ontwerp wereld.

De Haagse Celebration

De examens zitten er op. Scholieren weten nu of ze wel of niet geslaagd zijn. Of bijna, omdat ze nog herexamen moeten doen. Of misschien zit het er dit jaar helaas niet in. De Haagse Hogeschool nodigt graag iedereen die zich âgeslaagdâ voelt â voor eindexamen, rijbewijs of zwemdiploma - uit voor De Haagse Celebration op New Horizons! In onze stand ontvangt iedereen een feestelijke goodiebag. En scholieren met een VIP-bandje (de bij ons bekende eindexamenkandidaten) krijgen daarnaast ook een afstudeerhoedje en mogen op de foto.

New Horizons co-created by De Haagse Hogeschool presenteert een interactief en dynamisch programma vol muziek, dans, sport, workshops en presentaties. New Horizons is te vinden tegenover XStage in het Zuiderpark. In deze area is een volwaardig vierde podium voor dans aan Parkpop toegevoegd. Voor meer info rmatie parkpop.nl/newhorizons

Â