Fit & Vitaal:het nieuwe fitness en wellnesscenter Naarden


NAARDEN, 20100621 -- Zondag 27 juni zal Fit & Vitaal, het nieuwe fitness- en wellnesscenter van ruim 1.800m2 in Naarderbos, haar deuren op een feestelijke manier openen. Naast de unieke locatie met panoramisch uitzicht over het Gooimeer, werkt Fit & Vitaal met een totaal nieuw concept: verschillende disciplines op het gebied van fitness, wellness en gezondheid zijn tot één geheel geïntegreerd. Om de doelstellingen van de leden te realiseren staat een team van professionals klaar met ervaren artsen, bewegings-specialisten, (personal) trainers, diëtisten en schoonheidsspecialisten.

Locatie
Fit & Vitaal is gevestigd in het souterrain van het mediterraans aandoende clubhuis van Golfbaan Naarderbos. Naast het multifunctionele karakter van het nieuwe pand, het dient als clubhuis voor de golfbaan, er is een evenementenlocatie (The Upper Deck), een restaurant (Harrison's) en er kunnen zalen gehuurd worden, heeft het een gunstige ligging langs de A1 en A6.

Fitness
Bij Fit & Vitaal wordt gebruik gemaakt van de beste en meest innovatieve fitnessapparatuur die momenteel beschikbaar is, zowel voor cardio- als krachtapparatuur. Daarnaast beschikt de club over een Hypoxi-Studio. Dit is een behandeling die zich concentreert op de probleemzones van het lichaam tijdens een cardio-training, waardoor het de ideale manier is om af te vallen en de strijd tegen cellulitis aan te gaan. Voor aanvang wordt een uitgebreide, medisch georiënteerde intake verricht waarbij de actuele gezondheidsstatus centraal staat. Hierdoor kan een individueel trainingsprogramma met duidelijke, meetbare doelstellingen gemaakt worden.

Wellness
Fit & Vitaal beschikt over een ruim zwembad met een prachtig panoramisch uitzicht over het Gooimeer. Heerlijk na een flinke work-out of bij lichamelijke klachten. Daarnaast beschikt de club ook over twee separate sauna's. Een bezoek aan de sauna maakt je fitter, energieker en vooral ook gezonder. Ook zijn er verschillende behandelingen mogelijk, zoals schonheidsspecialistische behandelingen met uitsluitend natuurlijke producten (Kam en Neoderma), Luxopunctuur rimpellifting en de VacuMassage. Dit laatste is een technologie waarbij gebruik wordt gemaakt van vacuüm- en compressietherapie om de huid te verstevigen en strakker te maken.

Fit & Vitaal Naarderbos IJsselmeerweg 100 1411 DL Naarden www.fit-vitaal.com





Ingezonden persbericht