Gemeente Lansingerland

Provada groot succes
stand Provada

Vele honderden bezoekers wisten de stand van de gemeente Lansingerland op de Provada te vinden. Deze grootste vastgoedbeurs van Nederland werd onlangs in de RAI in Amsterdam gehouden.

De gemeente profileert zich als een gebied in ontwikkeling waar nog ruimte is. De beurs werd bezocht door ontwikkelaars, beleggers, intermediairs. Het was voor de gemeente het moment om het netwerk uit te bouwen en te bestendigen.

Roodgroene stand
De roodgroene stand van de gemeente met de grote kaart aan de buitenkant, waarop Lansingerland groen was aangegeven, liggend tussen de steden Den Haag en Rotterdam, viel echt op. Veel mensen bleven even staan kijken zodat ze de gemeente goed konden plaatsen. De ter plekke gemaakte smoothies zorgend voor een gezonde dosis vitamine.

Veel bezoekers op stand Lansingerland op Provada

Vrije kavels
Opvallend was de belangstelling voor de vrije kavels voor particuliere woningen en natuurlijk het project Bleizo. Burgemeester Ewald van Vliet, de wethouders Eric Kampinga en Jan den Uil en de aanwezige ambtenaren hebben vele gesprekken gevoerd met belangstellende ontwikkelaars en beleggers. De gesprekken gingen over de diverse bedrijventerreinen, woningbouwlocaties, scholenbouw etc. Een aantal heeft direct geleid tot concrete afspraken in de week na de Provada.Â

Een deel van de stand was gereserveerd voor Bleizo, de nieuwe gebiedsontwikkeling aan weerszijden van de A12. Hier komt een station met een uitdagend programma eromheen. Het gebied is tijdens de Provada in de markt gezet.