Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg

Tilburg, 27-06-2010

Man aangehouden voor mishandeling

TILBURG: De politie hield zondag een 29-jarige man uit Vught aan voor mishandeling van een medewerker van een hotel aan de Spoorlaan. De 19-jarige medewerker uit Tilburg werd bij het openen van het hotel aangesproken door een man die hem iets vroeg en vervolgens direct bij de keel greep. Van de gedupeerde is aangifte opgenomen. De verdachte is ingesloten voor verhoor.

7 aanhoudingen tijdens horecanacht

TILBURG: In de nacht van zaterdag op zondag werden er in het centrum 7 aanhoudingen verricht. Twee personen werden aangehouden voor het niet voldoen van een bevel of vordering, twee voor het verstoren van de openbare orde, een voor bedreiging en poging tot zware mishandeling, een voor belediging en een voor belediging.

De politie hield zondag om 04.40 uur een 21-jarige man uit Tilburg aan voor mishandeling van een 23-jarige man uit Udenhout. De verdachte zou het slachtoffer in de Juliana van Stolbergstraat een kopstoot hebben gegeven. De man hield hieraan verwondingen aan zijn mond over. Van hem is aangifte opgenomen. De verdachte is in verzekering gesteld. Om 03.30 uur werd een 23-jarige man uit Goirle bedreigd door een groepje mannen bij een horecagelegenheid. Het groepje was de toegang tot de gelegenheid ontzegd. Hierbij bedreigden ze onder andere de 23-jarige man en gooiden een glas naar hem. Het glas miste de man en viel kapot. Een 31-jarige Tilburger werd aangehouden. Van de gedupeerde is aangifte opgenomen. De verdachte is in verzekering gesteld. Tijdens de aanhouding van de verdachte bleef een vriend van de verdachte zich met het werk van de politie bemoeien. Hij is aangehouden voor
verstoring van de openbare orde.

Ook zijn er 3 bekeuringen uitgeschreven voor glas op straat en twee voor parkeren op een invalidenparkeerplaats.

Auteur: Inge Rijgersberg

Laatst gewijzigd 27-06-2010 14:50 | © Regio Midden en West Brabant |