Politie Brabant Zuid-Oost

Drie gewonden bij aanrijding

Deurne, 27-06-2010 o Op de kruising Amstel/Stadhoudersweg zijn vanmorgen drie personen gewond geraakt bij een aanrijding tussen twee personenauto's. Hierbij zijn drie personen gewond geraakt.

Een 22-jarige automobilist uit Deurne reed met zijn auto vanuit de Amstel de Tramstraat op. Hij zag hierbij een andere auto over het hoofd. Deze auto reed vanuit het centrum over de Stadhoudersweg richting het station en werd bestuurd door een 37-jarige man uit Veghel. Op de kruising kwamen de auto's met elkaar in botsing.

Gewond

Bij de 22-jarige automobilist zat een 20-jarige man uit Deurne in de auto. Deze man is overgebracht naar het ziekenhuis en wordt nog onderzocht. De bestuurder uit Veghel en zijn 18-jarige mannelijke passagier (eveneens uit Veghel) raakten beiden gewond. De bestuurder is met een gebroken rib en diverse kneuzingen in het ziekenhuis opgenomen. Zijn passagier is opgenomen met een hersenschudding en heeft ook diverse kneuzingen opgelopen. De 22-jarige bestuurder uit Deurne hoefde zich niet in het ziekenhuis te laten behandelen.

Blaastest

Bij hem is een blaastest afgenomen en hij bleek een promillage van ruim 0.3 in zijn bloed te hebben. Hij is ter plaatse aangehouden en heeft een rijverbod opgelegd gekregen. Tegen hem wordt een proces-verbaal opgemaakt wat wordt doorgestuurd naar het Openbaar Ministerie. De 37-jarige bestuurder is tevens gecontroleerd op het drinken van alcohol en bleek niet te hebben gedronken.

De politie doet onderzoek naar de toedracht.