Politie Zeeland


---

1186-2010 Koperdief aangehouden, Koudekerke
Zondag om 02.00 uur werd in een slooppand op een terrein aan de Vlissingsestraat in Koudekerke een 36-jarige Vlissinger aangehouden op verdenking van diefstal van koper.
De man werd aangehouden nadat bij de politie een melding binnenkwam dat er een auto op dat terrein stond. Agenten gingen daar met honden een kijkje nemen en troffen daar de Vlissinger. De man is in verzekering gesteld en de politie heeft de zaak nog in onderzoek.

1187-2010 Aanhoudingen in Middelburg
Op de Jazzroute in Middelburg werden zondag om 04.45 uur twee mannen van 28 en 35 jaar, beiden zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden.
De mannen hadden in de Howlin' Wolfstraat een personenauto opengebroken. Doordat de eigenaar van de auto wakker werd en het licht aan deed, werden zij gestoord en gingen er in hun auto vandoor. Na hun aanhouding zijn ze allebei in verzekering gesteld.

1188-2010 Vernielers aangehouden, Oost-Souburg
Zondag rond 21.30 uur werden op het Koopmansvoetpad in Oost-Souburg drie jongemannen van 17 en 18 jaar uit die plaats aangehouden.
De drie hadden op het Oranjeplein tegen de deur van een woning getrapt en bij een school een ruit vernield. Ze werden ingesloten in Toentijd en zijn na het afleggen van een verklaring in de loop van zondagochtend weer in vrijheid gesteld.

1189-2010 Uitgaansgeweld, Renesse
Op de Hogezoom in Renesse werd zondag om 02.40 uur een 19-jarige inwoner van Baarle Nassau aangehouden.
Hij wordt ervan verdacht even daarvoor in een horecabedrijf een 20-jarige man uit Berkel en Rodenrijs en een 18-jarige vrouw uit Leerdam met een stuk glas te hebben gestoken. Beiden moesten zich onder behandeling stellen van de huisartsenpost. De 19-jarige is in verzekering gesteld en naar Torentijd gebracht.

1190-2010 Aanrijding in Overzande
In de Hoofdstraat vond zondag omstreeks 14.00 uur een aanrijding plaats.
Een 49-jarige bestuurder opende, nadat hij was gestopt, het portier van zijn auto. Op hetzelfde moment kwam een 76-jarige automobiliste aanrijden. Zij reed met haar auto tegen het portier en daardoor week zij uit naar de linkerzijde van de weg. Daar fietste een 75-jarige vrouw die door het uitwijken van de auto van de dijk af naar beneden viel. Zij is met onbekend letsel naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Alle betrokkenen zijn afkomstig uit de gemeente Borsele.

1191-2010 Winkeldiefstal, Cadzand
In een winkel op de Boulevard de Wielingen werd zondagmiddag een 57-jarige vrouw uit Lage Zwaluwe aangehouden wegens winkeldiefstal.
Zij had voor enkele tientallen euro's aan kleding gestolen.

---- --