FloraHolland



28 juni-20 augustus: afsluiting Legmeerdijk in Aalsmeer

AALSMEER (17 juni 2010) - Deze zomer wordt de Legmeerdijk in Aalsmeer gedurende acht weken afgesloten. Van maandag 28 juni tot en met vrijdag 20 augustus is de weg tussen FloraHolland Aalsmeer en de Marshallsingel in Amstelveen-Westwijk niet toegankelijk voor doorgaand verkeer. Tussen FloraHolland Aalsmeer en de kruising met de Machineweg geldt een volledige afsluiting. Tussen de Machineweg en de Marshallsingel wordt eenrichtingsverkeer richting het noorden ingesteld. Verkeer wordt gedurende deze periode vanaf de A9 omgeleid via de A4 en de bestaande N201.

Aansluiting nieuwe N201
De afsluiting is noodzakelijk om de aansluiting van de Legmeerdijk met de nieuwe N201 te realiseren. Daarnaast wordt een rotonde ter hoogte van de Meerlandenweg aangelegd. Ook wordt een deel van de Legmeerdijk met twintig centimeter opgehoogd. De Legmeerdijk krijgt bovendien een volledige opknapbeurt met een nieuwe bovenlaag.

Meer informatie
Kijk voor actuele verkeersinformatie op www.n201.info. Klik op `Omlegging Aalsmeer-Uithoorn' en `Werk in uitvoering'. Informatie over openbaar vervoer staat op www.connexxion.nl.