Gemeente Purmerend

Peperstraat afgesloten voor auto's van 28 juni t/m 9 juli

17 juni 2010

De gemeente Purmerend plaatst in de periode van 28 juni tot en met 9 juli een automatisch afsluitsysteem in de Peperstraat (dezelfde paal zoals geplaatst aan het begin van de Koemarkt bij het Looiersplein). In deze periode is het niet mogelijk om door de Peperstraat te rijden. Door het plaatsen van dit afsluitsysteem kan het voetgangersgebied tijdens winkeluren afgesloten worden voor autoverkeer.

Afsluiting

Tijdens de werkzaamheden zijn de straten Peperstraat/Waagplein en Peperstraat/Kaasmarkt afgesloten met hekken. Het voetgangersgebied blijft bereikbaar via de Kolkstraat.

Ontheffing

Hulpdiensten (politie, brandweer), vergunning- en ontheffingshouders krijgen door een systeem met pincode toegang tot het gebied. Wilt u meer weten over een ontheffing om het gebied in te mogen rijden? U kunt dan contact opnemen met de afdeling Vergunningen, Toezicht en Handhaving van de gemeente Purmerend via telefoonnummer (0299) 452 452. Het afsluitsysteem in de Peperstraat gaat pas in werking nadat het toegangssysteem is getest.

Vragen

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met de heer B. Dekker, afdeling Stadsbeheer, telefoonnummer (0299) 452 452.