Gemeente Grave

Asfaltonderhoud N846. Tussen Nederasselt en Overasselt

Nachtafsluiting van 28 juni tot 2 juli. De provincie Gelderland start op maandag 28 juni met onderhoud aan het asfalt van de N846. De werkzaamheden worden uitgevoerd aan de weggedeelten van de N846 Broekstraat en Schoonenburgseweg tussen de Baron van Brakelstraat en Ewijkseweg.

Planning werkzaamheden

- In week 26 wordt de asfaltdeklaag vervangen. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd in 4 nachten tussen 20:00 uur en 6:00 uur. De nachten zijn maandag 28 juni t/m donderdag 1 juli.

- In week 27 worden de werkzaamheden afgerond zoals het afwerken van de bermen en het herstellen van het straatwerk. Deze werkzaamheden worden overdag uitgevoerd.

Verkeersmaatregelen
In week 26 is het wegvak âs nachts afgesloten. Hiervoor wordt een omleiding ingesteld. Het verkeer wordt omgeleid vanaf Nederasselt via de N 324 naar Grave en vandaar uit via de provinciale weg N 321 naar Beers en A73 naar Heumen/Overasselt en vice versa. De omleiding wordt met borden aangegeven. In week 27 wordt er overdag gewerkt maar kan het verkeer doorgang vinden.

Meer informatie
Op www.gelderland.nl en www.bereikbaargelderland.nl is actuele informatie te vinden. Voor vragen over de werkzaamheden kunt u op werkdagen contact opnemen met de provincie Gelderland, de heer K. Bleijerveld, (026) 359 9631.

Â