Gemeente Spijkenisse


Weekbericht (26-10)

25 juni 2010

College 2010 - 2014

Openbare activiteiten van het college van burgemeester en wethouders van 28 juni tot en met 04 juli 2010.

Wethouder Mourik staat eerste paal Terras aan de Maas Wethouder Christel Mourik slaat woensdag 30 juni om 14.30 uur de eerste paal van het complex Terras aan de Maas. Bij deze gelegenheid is ook Prof dr. Hans Becker, voorzitter van de raad van Bestuur van Humanitas, aanwezig.

Het Terras aan de Maas is het derde hoogbouwcomplex op de dijk langs de Oude Maas in de nieuwbouwwijk De Elementen. In het Terras aan de Maas wordt, naast koop en huurappartementen, ook het bijzondere concept van Humanitas ondergebracht. De ontvangst is om 14.00 uur in de commerciële ruimte van De Vier Werelden aan de Hongerlandsedijk.

Burgemeester Salet ondertekent raamovereenkomst inzameling bedrijfsafval
Burgemeester Salet ondertekent woensdag 30 juni om 16.00 uur -als voorzitter van Stichting Parkmanagement Bedrijventerreinen Spijkenisse (SPBS)- samen met Paul Valster, regiodirecteur bij SITA Regio Randstad Zuid, een raamovereenkomst voor de inzameling van bedrijfsafval op de bedrijventerreinen Halfweg en Molenwatering. De ondertekening vindt plaats in de B&W kamer van het stadhuis in Spijkenisse.

Om ervoor te zorgen dat de belangen van ondernemers adequaat worden behartigd, is op de bedrijventerreinen Halfweg en Molenwatering in Spijkenisse Parkmanagement geïnitieerd. Parkmanagement heeft als doelstelling de kwaliteit, uitstraling, bereikbaarheid en het beheer op een wenselijk niveau te brengen en te houden. Belangrijke aandachtspunten hierbij zijn: groenvoorziening, veiligheid, communicatie, bewegwijzering en bereikbaarheid

Burgemeester Salet zwaait deelnemers fietsvierdaagse uit Burgemeester Salet zwaait vrijdag 02 juli om 18.30 uur op de laatste avond van de Fietsvierdaagse de deelnemers. Het vertrek is vanaf de Curieweg 11. Onder de deelnemers rijdt ook een groep bewoners van de Zuidwester.