VivaFem.com biedt vrouwen online Erotainment

28/06/2010 09:40

Victory DME

Launch van vrouwen "Erotainment" Website VivaFem.com

Niet zo lang geleden, behandelde veel mensen erotica en pornografie als een "Dirty Little Secret". Volwassen films werden bewaard in de 'achterkamertjes' van videotheken of verkocht in louche seksshops. Erotische boeken, tijdschriften en speelgoed waren gemaakt met mannen in het achterhoofd, en vrouwen werden grotendeels genegeerd ... tenzij ze naakt waren.

Maar tijden veranderen! Er is een evolutie van erotica. Met de groeiende populariteit van het internet, heeft erotica zijn weg gevonden naar meer en meer woningen. En meer en meer vrouwen. Zelfs Oprah Winfrey besteedde een heel programma aan dit onderwerp. Oprah: "Nu zijn 1 op de 3 consumenten van online erotica in ons land vrouwen."

Met dit in gedachten, waar kunnen vrouwen die op zoek zijn naar het ontdekken van hun sensuele kanten zich wenden? Met ingang van 'onafhankelijksdag', 4 juli 2010, kunnen vrouwen terecht op www.VivaFem.com - De online erotainment site voor vrouwen!

Viva Fem is een afkorting voor Viva Femininity, of met andere woorden gezegd: "Wij vieren het vrouw zijn op alle mogelijke manieren". De VivaFem.com website is speciaal ontworpen voor vrouwen. Bij Viva Fem vindt u informatie, entertainment en erotiek, samengevat met de term "Erotainment". Op VivaFem.com is het voor een vrouw mogelijk om erotica te beleven in de veiligheid van haar eigen omgeving.

www.VivaFem.com bestaat uit vier onderwerpen: Viva Fem Specials, Viva Fem Hot Rooms, Sexy Websites en Affiliates.


- Bij Viva Fem Specials krijgt de bezoeker (achtergrond) informatie over diverse onderwerpen zoals: chocolade, de borsten, de vagina, de penis, (sexy) speelgoed, orgasme, relaties, lifestyle, beauty, striptease, en nog veel meer .


- Bij Viva Fem Hot Rooms, Sexy Websites en Affiliates wordt het een beetje meer ondeugend met: erotische galeries, beroemd naakt, erotische verhalen, films, games, sexy websites (zoals For the Girls, Playgirl, Sssh, ThreePillows, Met-Art) en Affiliates (zoals Adult FriendFinder, Hot Movies for Her en SexToys).

Word lid van de Viva Fem website en praat samen met andere vrouwen op het Viva Fem Forum over online erotica of geef punten aan (sexy) artikelen. Lidmaatschap op de Viva Fem website is gratis.

De officiële launch van VivaFem.com vindt plaats op 'onafhankelijksdag', omdat we ervan overtuigd zijn dat alle mensen gelijk zijn geschapen, en dat zij recht hebben op bepaalde onvervreemdbare rechten, dat zijn onder andere het recht op Leven, Vrijheid en het nastreven van Geluk. Doe mee aan de Viva Fem website, wees gelukkig en geniet van de Erotainment op VivaFem.com!





http://www.VivaFem.com