Gemeente Bernheze


68 in Heesch

Inschrijven vijf appartementen `Raadzicht', `t Dorp 68 in Heesch

Vanaf 28 juni 2010 kunnen belangstellenden zich inschrijven voor vijf appartementen in het plan `Raadzicht', locatie `t Dorp 68 in Heesch. Het betreft een appartementencomplex met diverse woningen. Om deze ontwikkeling mogelijk te maken wordt op dit moment een projectbesluit toegepast. Er is nog geen bouwvergunning verleend.

Het betreft:

- drie starters- c.q. jongerenwoningen van EUR 148.000,- tot en met EUR 195.000,- vrij op naam;

- twee overige woningen van EUR 328.500,- en EUR 331.450,- vrij op naam.

Als u voor zowel de starters-/jongerenwoningen als de overige woningen in aanmerking wilt komen, moet u zich voor beide typen woningen inschrijven. Per inschrijving betaalt u EUR 25,-.

U kunt zich inschrijven voor deze woningen van maandag 28 juni 2010, 8.30 uur tot en met vrijdag 9 juli, 12.00 uur. De toewijzing vindt plaats via het toewijzingssysteem voor uitgifte van bouwkavels en koopwoningen. Op de verkoop zijn de algemene verkoopwaarden van de gemeente Bernheze van toepassing.

Informatie over de woningen `traject
De gemeente Bernheze verzorgt alleen de inschrijving en toewijzing van de woningen (loting). De verkoop van de woningen wordt verzorgd door `traject, 't Dorp 122 in Heesch, telefoon (0412) 45 56 67, www.trajectheesch.nl.
U kunt bij `traject terecht (niet bij de gemeente) voor meer informatie over de woningen, het verkooptraject, de opleverdata en een verkoopbrochure met bouwtekeningen en inschrijfnummers per woning.

Digitaal inschrijven
Tijdens de inschrijfperiode kunt u digitaal inschrijven. Voor digitale inschrijving heeft u DigiD nodig. Via de betaalpagina kunt u het inschrijfgeld van EUR 25,- op een veilige manier betalen met iDeal (uw thuisbankiersysteem) of creditcard (Mastercard of Visa). De ondertekening door DigiD dient als legitimatiebewijs.

Klik hier om in te schrijven voor de starterswoningen.

Klik hier om in te schrijven voor de overige woningen.

Inschrijven in het gemeentehuis
U kunt een inschrijfformulier afhalen bij `traject of downloaden en printen onderaan de pagina. Dit formulier (met kopie van een geldig legitimatiebewijs) kunt u tijdens de inschrijfperiode inleveren in het gemeentehuis, De Misse 6 in Heesch, onder betaling van EUR 25,- (tijdens openingstijden). Hou hierbij rekening met eventuele wachttijd.

Loting op 14 juli 2010
De kans bestaat dat er meer inschrijvingen binnenkomen dan het aantal beschikbare woningen. Voor beide typen woningen gaan wij dan over tot een openbare loting, onder toezicht van een notaris. Deze loting vindt plaats op 14 juli 2010 in het gemeentehuis, De Misse 6 in Heesch. Vanaf 19.45 uur verloten wij starters-/jongerenwoningen en aansluitend de overige woningen. Alle inschrijvers zijn hierbij van harte welkom, maar uw aanwezigheid is niet verplicht. Wanneer u ingeschreven bent, ontvangt u geen aparte uitnodiging meer voor deze loting. Mocht een loting niet nodig zijn, dan informeren wij u ruim voor 14 juli 2010. Als u voor 14 juli 2010 niets van ons gehoord heeft, gaat de loting dus gewoon door. 'traject informeert alle inschrijvers over de uitslag van de loting.
Wanneer u een woning krijgt toegewezen, kunt u deze natuurlijk weigeren. U maakt dan echter geen kans meer op toewijzing van een van de overige woningen waarvoor u zich inschreef.

Starterslening
Als u een woning koopt met een prijs tot en met EUR 200.000,- komt u mogelijk in aanmerking voor een starterslening. Een starterslening overbrugt het verschil tussen de aankoopkosten van de woning en het bedrag dat u zelf kunt lenen volgens de normen van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG). De hoogte van de lening is afhankelijk van uw inkomen en vermogen, maar bedraagt maximaal EUR 32.500,-. Klik hier voor meer informatie of vraag de informatiebrochure aan bij de gemeente, telefoon (0412) 45 88 88 of bouwenenwonen@bernheze.org.

Informatie over de woningen en het traject
Voor al uw vragen over de woningen, het verkooptraject, de opleverdata en de uitslag van de loting kunt u contact opnemen met `traject (niet met de gemeente).
Heeft u vragen over de daadwerkelijke inschrijving? Stuur dan uw vraag per e-mail naar het gemeentehuis, bouwenenwonen@bernheze.org. U krijgt dan binnen twee werkdagen antwoord op uw vraag. U kunt natuurlijk ook uw vraag telefonisch aan ons stellen via (0412) 45 88 88.


* Inschrijfformulier starterswoningen Raadzicht Heesch.pdf (40,27 KB)
* Inschrijfformulier overige woningen Raadzicht Heesch.pdf (32,34 KB)

Adresgegevens

Bezoekadres: De Misse 6,
5384 BZ Heesch
Postadres: Postbus 19,

5384 ZG Heesch
gemeente@bernheze.org
Tel. (0412) 45 88 88
Fax (0412) 45 46 35