Coutot-Roehrig zet haar ontwikkeling op internationaal gebied voort en opent een filiaal in Zwitserland 28/06/2010 10:02

PR Newswire

PARIJS, June 28, 2010 /PRNewswire/ -- Deze firma die gespecialiseerd is in het opsporen van erfgenamen, biedt nu haar diensten aan Zwitserse bankiers.

Coutot-Roehrig is wereldleider op het gebied van genealogie en werkt voornamelijk op aanvraag van notarissen om erfgenamen te zoeken bij nalatenschappen.

De laatste jaren heeft de firma haar interventiegebied uitgebreid door voor andere beroepsgroepen te werken: woningbouwverenigingen, levensverzekeringsmaatschappijen (opsporen van erfgenamen), enz.

Met de vorming van deze structuur in Genève biedt de firma Coutot-Roehrig bankinstellingen voortaan de mogelijkheid de houders (of hun erfgenamen) te vinden van niet opgeëiste of aan de staat toegevallen rekeningen.

"De personen die voor deze 'slapende' vermogens worden gevonden, zijn aangenaam verrast om te vernemen dat de banken deze actie hebben ondernomen", aldus Guillaume Roehrig, de president-directeur van Coutot-Roehrig Zwitserland.

"Dit is een uitstekende actie zowel voor het imago als de ethiek voor de bankwereld die de laatste maanden zo in kwaad daglicht is komen te staan", aldus Roehrig.

Algemene informatie:

Coutot-Roehrig is in 1895 in Parijs opgericht en telt nu 31 filialen en 245 medewerkers, verdeeld over Frankrijk, Italië, België, Polen en vanaf heden ook een bedrijf in Zwitserland.

Het bedrijf dat wereldleider is op haar gebied, bezit nu meer dan 900 miljoen digitale data.

Contact: De heer Guillaume ROEHRIG
COUTOT-ROEHRIG Hoofdvestiging: 21, Bd Saint Germain 75005 PARIS Secretariaat: (+33)-1-44-41-80-98
E-mail: gr@coutot-roehrig.com
COUTOT ROEHRIG ZWITSERLAND: 12 avenue des Morgines 1213 Petit Lancy http://www.coutot-roehrig.com

Contact: De heer Guillaume ROEHRIG, COUTOT-ROEHRIG Hoofdvestiging: 21, Bd Saint Germain 75005 PARIS. Secretariaat: (+33)-1-44-41-80-98, e-mail: gr@coutot-roehrig.com. COUTOT ROEHRIG ZWITSERLAND: 12 avenue des Morgines 1213 Petit Lancy






-