Gemeente Twenterand


Openbare Europese aanbestedingsprocedure trapliften (Wmo) voor 12 gemeenten uit de regio Twente

Twaalf gemeenten uit de Regio Twente doorlopen gezamenlijk een openbare Europese aanbesteding voor trapliften (Wmo); dit betreft de inkoop, onderhoud, reparatie en het verwijderen van trapliften met bijbehorende dienstverlening.

De deelnemende gemeenten zijn: Almelo, Borne, Dinkelland, Haaksbergen, Hellendoorn, Hof van Twente, Losser, Oldenzaal, Rijssen-Holten, Tubbergen, Twenterand en Wierden. Per gemeente bestaat de intentie met één en dezelfde leverancier een raamovereenkomst af te sluiten voor de duur van maximaal 4 jaar (beoogde startdatum = 1 januari 2011, einddatum = 31 december 2014) met optionele verlenging door de aanbestedende dienst van maximaal 2 maal 1 jaar. Potentiële aanbieders worden uitgenodigd om vóór 7 september 2010, 14:00 uur een offerte in te dienen.

Eén en ander blijkt uit de aanbestedingsdocumenten.

In deze procedure fungeert de gemeente Almelo als centraal aanspreekpunt voor kandidaat-inschrijvers. Het opvragen van aanbestedingsdocumenten en indienen van vragen over deze aanbestedingsprocedure verloopt dus voor alle deelnemende gemeenten via de gemeente Almelo.

Voor nadere informatie kunnen kandidaat-inschrijvers de formele publicatie raadplegen, welke op 25 juni 2010 is gepubliceerd op www.aanbestedingskalender.nl.

Voor nadere informatie over deze aanbestedingsprocedure kunt u contact opnemen met Ron Prenger (0546 - 541729) van de gemeente Almelo. Of per e-mail: r.prenger@almelo.nl.