Gemeente Blaricum



Beloond voor apart houden van plastic

25-06-2010
Mevrouw Bakker uit Blaricum ontving donderdag 24 juni jongstleden, als dank voor het apart houden van het plastic afval, een houder voor de Plastic Heroeszak ontvangen. Ze kreeg het cadeau uit handen van de wethouder milieu, mevrouw De Joode, bij de plastic verzamelcontainer aan de Bergweg.

De winnares bracht deze dag wel drie volle zakken met plastic verpakkingsafval weg. Hiervoor gebruikt ze zowel de Plastic Heroeszakken als boodschappentassen. Ze was erg blij met de houder én met de bijbehorende set van plastic zakken. "Ik verzamel zoveel plastic, dat ik al gauw te weinig zakken heb.", reageert mevrouw Bakker. "Dus dat ik ze hier ook nog krijg komt zeker goed van pas!"

De actie `Bedankt voor uw plastic!' is een initiatief van de GAD. Met deze actie onderstrepen de gemeenten en de GAD het belang van plastic inzameling, het hergebruik en de bijdrage die burgers daar aan kunnen leveren. De inwoners uit Gooi en Vechtstreek worden door de GAD bedankt voor het aanbieden van hun plastic verpakkingsafval. Een willekeurige inwoner die plastic in de verzamelcontainer gooit krijgt een prijs uitgereikt.

|