Politie Hollands Midden

Warmond - Aanhouding na mishandeling en aanranding

Warmond, 28-06-2010 o De politie heeft zondag 27 juni om 22.00 uur een 35-jarige Warmonder aangehouden op verdenking van mishandeling, aanranding, belediging en bedreiging.

De Warmonder had tijdens de feestavond rond de Kaag op het Park Groot Leerust een 19-jarige Oegstgeestse onzedelijk betast. Buiten ontstond een ruzie tussen hen en een andere jongen. Een agent zag hoe de Warmonder de jongen twee keer sloeg en een beker bier over de twee gooide. De Warmonder werd aangehouden, maar schreeuwde bedreigingen en beledigingen richting de agent. Ook probeerde hij de agent te trappen, maar deze wist tijdig weg te stappen waardoor hij niet werd geraakt.

Tijdens de feestavond rond 01.00 uur werd een 24-jarige Sassenheimer aangehouden voor openbare dronkenschap en belediging. De Sassenheimer was agressief en sloeg om zich heen, waarna hij door beveiligingsmedewerkers onder controle werd gehouden en aan de politie werd overgedragen. Tijdens de aanhouding beledigde hij de agenten en pleegde verzet bij het overbrengen naar het politiebureau.