Politie Drenthe

Maandag 28 juni 2010

Provincie Drenthe, 28-06-2010

Bromfietser aangehouden

EMMEN De politie heeft zondag een 25-jarige man uit Emmen aangehouden op de Rondweg. De jongeman reed samen met een vriend op een bromfiets zonder helm. Tijdens een controle bleek de man uit Emmen niet in het bezit van een rijbewijs, bovendien bleek hij te hebben gedronken. Op het bureau blies hij 485 ugl. Ook de bromfiets was niet verzekerd. Tegen de bestuurder is proces-verbaal opgemaakt.

|
Eenzijdig ongeval: auto tegen boom
ZUIDWOLDE Een 21-jarige man uit Hoogeveen raakte zondagmiddag betrokken bij een eenzijdig ongeval op de Spiekampenweg. Door nog onbekende oorzaak raakte hij de macht over het stuur kwijt en botste tegen een boom. Hij kwam uiteindelijk in een greppel tot stilstand. Het ambulancepersoneel heeft de bestuurder ter plaatse gecontroleerd, maar er bleek geen letsel. Het voertuig is afgesleept.

Man aangehouden
HOOGEVEEN Een 20-jarige jongeman uit Emmen is zondagavond aangehouden aan de Schoolstraat. Hij zou de eigenaar van een eetgelegenheid hebben beledigd en met eten hebben gegooid. De verdachte wilde in eerste instantie niet aan de agenten vertellen wat er voorgevallen was, bovendien verkeerde de man onder invloed. Uiteindelijk werd hij aangehouden, maar hij verzette zich hevig. Tevens schold hij de agenten uit voor van alles en nog wat. Hij is ingesloten voor verhoor.

Jongeman aangehouden wegens bedreiging
BEILEN De politie heeft zondagavond een 19-jarige jongen uit Beilen aangehouden op verdenking van bedreiging van zijn buren en het veroorzaken van overlast. De verdachte is ingesloten voor verhoor.

Bestemd voor de media
Wilt u in contact komen met de dienstdoende persvoorlichter van Politie Drenthe, dan kunt u bellen van maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 16.00 uur en op zaterdag en zondag van 08.00 tot 13.00 uur.