Vodafone biedt prepaid-diensten voor BlackBerry smartphones

28/06/2010 11:23

Vodafone Libertel NV

Vodafone biedt als eerste Nederlandse provider prepaid-diensten voor BlackBerry smartphones

28 juni 2010 - In juli introduceert Vodafone als eerste provider in Nederland prepaid-diensten voor BlackBerry(R) smartphones. Tot nu toe kon een bezitter van een BlackBerry smartphone alleen gebruik maken van BlackBerry(R) diensten in combinatie met een abonnement. Met de Prepaid Blox voor BlackBerry van Vodafone hebben prepaid-klanten makkelijk mobiele toegang tot e-mail, sociale netwerken, berichten, zoals IM, SMS, MMS, muziek en entertainment.

Vodafone voorziet hiermee in de behoefte van de consument aan prepaid-diensten. "Als eerste Nederlandse provider biedt Vodafone BlackBerry Messenger(R) ('pingen'), calendar sync en push e-mail voor prepaid BlackBerry smartphones", zegt Bart Hofker, Directeur Consumer Business Unit bij Vodafone Nederland. BlackBerry is het snelst groeiende smartphone-merk in Nederland. Naast de zakelijke markt wordt BlackBerry steeds populairder in de consumentenmarkt. Jongeren, die graag met elkaar in contact blijven, gebruiken BlackBerry-toestellen voor BlackBerry Messenger, en hebben zo makkelijk toegang tot e-mail, populaire sociale netwerksites (zoals Facebook(R) en MySpace), berichten (IM, SMS, MMS) en het internet. Al deze diensten worden vanaf juli nu ook in prepaid vorm aangeboden.

De introductie van de Prepaid Blox voor BlackBerry wordt onderdeel van de lopende campagne "Je kan meer met je Vodafone Prepaid". Vodafone wil met deze campagne aantonen dat de flexibiliteit van prepaid voor een grote groep consumenten aantrekkelijk kan zijn. Vodafone biedt hiervoor steeds meer innovatieve diensten en oplossingen. De Prepaid Blox voor BlackBerry is daar een voorbeeld van.

Over Vodafone Libertel B.V.:

Vodafone is een van de grootste mobiele communicatiebedrijven in Nederland en maakt deel uit van Vodafone Group, het grootste internationale mobiele telecommunicatiebedrijf ter wereld, met deelnemingen in het aandelenkapitaal van mobiele operators in 31 landen, verspreid over 5 continenten alsmede partnernetwerken in circa 40 landen wereldwijd. Per 31 maart 2010 heeft Vodafone proportioneel ruim 340 miljoen klanten wereldwijd. Voor meer informatie, ga naar www.vodafone.com.





http://www.vodafone.nl