Gemeente Midden-Delfland

Oproep aan vrijwilligersorganisaties en verenigingen

Vrijwilligersorganisaties kunnen tijdens het nazomerfeest in Maasland gebruik maken van een gratis kraampje om hun activiteiten te promoten en daarnaast nieuwe vrijwilligers te werven. Dit jaar wordt tijdens het nazomerfeest het nieuwe Servicepunt Vrijwilligers gelanceerd. Dit zal gepaard gaan met een loterij, waarbij vrijwilligersorganisaties mee kunnen dingen naar leuke prijzen.

Op zaterdag 28 augustus organiseert de Maaslandse Ondernemersvereniging VMO weer het succesvolle Nazomerfeest in Maasland. Vanuit een door de gemeente ter beschikking gestelde kraam kunt u uw organisatie onder de aandacht van de vele bezoekers van dit gezellige feest brengen en nieuwe leden of vrijwilligers werven. Wij zorgen er voor dat u in de kraam wordt voorzien van de nodige consumpties.

Dit jaar wordt tijdens het nazomerfeest het nieuwe Servicepunt Vrijwilligers gelanceerd. U kunt op deze dag kennis maken met de consulent, Annette den Ouden. Zij wordt uw eerste aanspreekpunt als het gaat om informatie over vrijwilligerswerk en maatschappelijke stages. Daarnaast gaat het servicepunt de vrijwilligersvacaturebank beheren en zorgen voor een divers cursusaanbod voor vrijwilligers.

De lancering van het Servicepunt vrijwilligers krijgt extra aandacht door een loterij die dit jaar wordt georganiseerd. Er zijn leuke prijzen voor u als vrijwilligersorganisatie te winnen. Alleen organisaties die tijdens het nazomerfeest aanwezig zijn kunnen meedingen naar deze mooie prijzen, dus geef u snel op!

Als u als Midden-Delflandse vrijwilligersorganisatie gebruik wil maken van een gratis kraampje, dan kunt u voor nadere informatie terecht bij Liesbeth Sturing, beleidsmedewerker Welzijn, tel. (015) 380 42 54 of e-mail: lsturing@middendelfland.nl. Aanmelden is mogelijk tot uiterlijk
30 juli.

Â