Gemeente Best

Ontwerpbestemmingsplan Molenstraat ter inzage

21-06-2010

Vanaf woensdag 23 juni ligt het ontwerpbestemmingsplan 'Molenstraat' gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis.

U kunt het bestemmingsplan op werkdagen tussen 8.30 en 12.30 inzien bij de balie van de afdeling Uitvoering, Vergunningen. Maar u kunt het ook digitaal bekijken op deze website onder Projecten>Centrum>Fase 1: Molenstraat of via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijze indienen
Gedurende de termijn van inzage (tot en met 4 augustus 2010) kunt u uw zienswijze kenbaar maken over het bestemmingsplan en/of beeldkwaliteit / welstandscriteria. Uw zienswijze kan (bij voorkeur schriftelijk) worden ingediend bij en gericht te worden aan de gemeenteraad van Best, Postbus 50, 5680 AB Best. Vermeld bovenin uw brief 'zienswijze ontwerpbestemmingsplan Molenstraat'.

Wilt u een mondelinge zienswijze indienen? Dat kan ook. Maakt u dan uiterlijk een week voor het einde van de inzage, een afspraak met de projectleider, de heer Krijger van de Afdeling Regie en Ontwikkeling. Voor de Welstandscriteria (architectuur) kunt u contact opnemen met de heer Boon. Beiden zijn bereikbaar via telefoonnummer (0499) 360 911.
---