Gemeente Berkelland

seniorenwijzer valt deze week bij u in de bus

Gemeentegids 2010 mét seniorenwijzer valt deze week bij u in de bus

De nieuwe gemeentegids 2010 heeft deze keer een speciale seniorenwijzer. Daarin staan belangrijke adressen en telefoonnummers voor senioren overzichtelijk bij elkaar staan.

De gemeentegids 2010 voor Berkelland is klaar en valt deze week bij u in de bus. De gids is wat later verschenen doordat nu ook de informatie over het nieuwe college en de raad er in is opgenomen. Nieuw in de gids is de speciale seniorenwijzer waar alle informatie voor senioren bij elkaar staat. Dit deel is samen met Betula en de Seniorenraad samengesteld. Bijzonder zijn de foto's - met de naam van de inzender - die vorig jaar voor de fotowedstrijd `Mensen in Berkelland' zijn ingestuurd. De winnende foto, van Melanie Leusink uit Beltrum met haar dochtertje Britt bij de Slinge in Borculo staat zelfs op de cover. Uit een kleine honderd inzendingen heeft een jury de twintig mooiste foto's gekozen. Ze staan allemaal met de naam van de inzender in de gids.

Boordevol wetenswaardigheden

De gemeentegids staat verder weer boordevol wetenswaardigheden van en over de gemeente. Ook het nieuwe college en de nieuwe raadsleden staan er in met de data wanneer ze vergaderen en de onderwerpen waarover ze vergaderen. Verder meldt de gids ook welke commissies en adviesraden we in Berkelland hebben. Geschiedenis, recreatie, bedrijvigheid en informatie over de verschillende kernen in Berkelland passeren de revue. Ook vindt u informatie over gemeentelijke diensten en producten zoals afvalinzameling, paspoort, rijbewijs, trouwen, kinderopvang, klachten, belastingen, enzovoort.

En een groot deel van de gemeentegids is gevuld met gegevens van de talrijke verenigingen en instellingen binnen onze gemeente. Na de uitscheurbare rampeninformatiekaart zit de plattegrond en de bedrijventelefoongids op alfabet en op brancheniveau.

Digitale gemeentegids

Via onze website www.gemeenteberkelland.nl kunt u ook doorklikken naar de digitale gemeentegids. Via de digitale gemeentegids met routeplanner, kaart en luchtfoto kunt u de websites van de verschillende verenigingen en instellingen aanklikken.

Wijzigingen naar Lokaal Totaal

De gids is vervaardigd door LokaalTotaal. Mocht u een vereniging missen of hebt u wijzigingen, dan kunt u deze doorgeven aan LokaalTotaal, Postbus 77863, 1070 LL Amsterdam, onder vermelding van "gemeentegids Berkelland", telefoon 040-2642300, fax 020-4873630, email: az@lokaaltotaal.nl.

Huis-aan-huis verspreiding

Hoewel de verspreider de opdracht heeft om deze gids ook op de adressen te bezorgen waar de "nee-ja sticker" is geplaatst, kan het zijn dat u de gids niet ontvangt. De gemeentegids is dan gratis af te halen bij de volgende adressen:

Borculo, Gemeentewinkel Borculo, Marktstraat 1

Ruurlo, Servicepunt, Nieuwe Weg 5

Eibergen, Servicepunt, Nieuwstraat 4

Neede, Servicepunt, Borculoseweg 2.

Mocht het ophalen een probleem zijn, belt u dan met 0545-250 250.