Bayer medewerkers maken zich sterk voor vrijwilligerswerk /Grote actie

28/06/2010 18:39

Bayer BV

Bayer stelt werknemers één werkdag ter beschikking voor maatschappelijk werk

Circa 150 medewerkers steunen diverse projecten in de regio Ronde Venen en bieden een helpende hand bij Ronald McDonaldhuizen

Mijdrecht 25 juni 2010 -Van 28 juni tot 2 juli 2010 organiseert Bayer een grote vrijwilligersactie in de Ronde Venen en omgeving en bij verschillende Ronald McDonaldhuizen in Nederland. De activiteiten variëren van sociale projecten zoals ouderen een leuke dag bezorgen bij Zorgcentra De Ronde Venen of klus- en schoonmaakwerkzaamheden bij de Ronald McDonaldhuizen in Utrecht, Amsterdam, Leiden, Rotterdam en Leeuwarden. Er is voor elk wat wils. De projecten sluiten aan bij het internationale programma van de Bayer Cares Foundation dat zich wereldwijd voor sociale projecten inzet.

Algemeen directeur Niels Hessmann: "Bayer erkent en aanvaardt wereldwijd zijn rol als maatschappelijk en ethisch verantwoorde onderneming. Wij willen als grote werkgever in Nederland een voorbeeldrol vervullen en willen actief onze betrokkenheid tonen. Daartoe hebben wij een aantal maatschappelijk relevante projecten geselecteerd waaruit door iedereen een keuze kan worden gemaakt. Om het belang van deze actie te onderstrepen stellen wij alle medewerkers één werkdag ter beschikking voor sociale projecten. Want, met inspiratie en plezier willen we het verschil maken voor de ander en zo onze betrokkenheid tonen bij de samenleving."

Bayer: Science For A Better Life

Bayer is een wereldwijd opererende onderneming. De kernactiviteiten van de drie subgroepen Bayer HealthCare, Bayer CropScience en Bayer MaterialScience richten zich op het gebied van gezondheid, voeding en hoogwaardige materialen. Bayer wil met zijn producten en diensten werken voor het welzijn van de mens en bijdragen aan een hogere kwaliteit van leven. Tegelijkertijd creëert Bayer waarde door innovatie, groei en een verbeterd winstpotentieel. Het concern staat voor duurzame ontwikkeling en het erkent en aanvaardt zijn rol als maatschappelijk en ethisch verantwoorde onderneming. De bedrijfsdoelstellingen economie, milieuzorg en maatschappelijke verantwoordelijkheid zijn stuk voor stuk even belangrijk.





http://WWW.bayer.nl