Gemeente Valkenswaard

Carolusdreef

Sloop school Carolusdreef

In de week van 28 juni start slopersbedrijf A. van Liempd in opdracht van de gemeente Valkenswaard met de sloopwerkzaamheden van de voormalige school aan de Carolusdreef en gymzaal aan de St. Antoniusstraat. De werkzaamheden zijn naar verwachting gereed eind juli 2010.

De sloopwerkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd. Allereerst wordt het werkterrein afgezet en ingericht. Hierna wordt uit alle gebouwen het aanwezige asbest verwijderd. Na deze werkzaamheden zal de daadwerkelijke sloop aanvangen.

Verkeersmaatregelen
Het sloopmaterieel wordt aangevoerd via de achteringang van de school aan de St. Antoniusstraat. In verband met de aanvoer van dit materieel worden aanwonenden en bezoekers verzocht om geen auto's te parkeren voor de bestaande poort.

Voor de aan- en afvoer van het sloopmateriaal wordt een tijdelijke inrit aangelegd direct op de Carolusdreef. De tijdelijke inrit wordt voorzien van attentieborden om het verkeer op de Waalreseweg te attenderen op het in- en uitrijden van zwaar werkverkeer.

Meer informatie
Direct omwonenden van de voormalige school en gymzaal hebben een brief ontvangen over de werkzaamheden en de verkeersmaatregelen.

Met vragen over de werkzaamheden kunt u terecht bij de toezichthouder op het werk, de heer F. Jetten van RA Infra. Hij is telefonisch bereikbaar via nummer (040) 2076163.