Ingezonden persbericht


Caesar Groep opnieuw uitgeroepen tot Top ICT Werkgever

Utrecht, 28 juni 2010 - ICT-dienstverlener Caesar Groep is voor het derde achtereenvolgende jaar door onderzoeksbureau CRF uitgeroepen tot Top ICT Werkgever. CRF beoordeelt voor de verkiezing van Top Employer ICT 2010 een groot aantal bedrijven op arbeidsvoorwaarden, opleiding & training, interne promotiekansen, werksfeer & werkomstandigheden, bedrijfscultuur en innovatie. In elke categorie zijn vijf sterren te behalen. De Caesar Groep behaalde op opleiding & training, interne promotiekansen en voor werksfeer & werkomstandigheden de volle vijf sterren. Voor innovatie behaalde de ICT-dienstverlener 4,5 ster en voor de overige onderdelen arbeidsvoorwaarden en bedrijfscultuur kreeg de ICT-dienstverlener vier sterren.

CRF is een internationale organisatie die bedrijven certificeert op strategie, leiderschap en werkgeverschap. Het onderzoeksbureau doet dit volledig onafhankelijk en volgens een eigen methodiek. Een bedrijf krijgt een CRF-keurmerk als het meer dan zestig procent van de beschikbare sterren behaalt.

"We zijn erg blij met deze eretitel, zeker nu we opnieuw in de prijzen vallen. Wij zijn en blijven ervan overtuigd dat gemotiveerde en deskundige medewerkers ons belangrijkste bedrijfskapitaal zijn. Daar zijn we ons als onderneming dagelijks van bewust", zegt Ron van der Kooij, HR-manager bij Caesar Groep. "Daarom krijgen opleidingen en trainingen veel aandacht. Om aan het hoge verwachtingspatroon te kunnen blijven voldoen, is het voor iedere medewerker essentieel zich doorlopend te ontwikkelen. Of dat nu vakinhoudelijk is of op het gebied van persoonlijke ontwikkeling - zoals persoonlijke effectiviteit, timemanagement, communicatieve vaardigheden of coaching -, dat maakt niet uit. Wij vinden het belangrijk dat onze mensen de mogelijkheid hebben om zich te ontplooien."

Over Caesar Groep
Caesar Groep is in 1993 opgericht. Bij deze ICT-dienstverlener gevestigd in Utrecht, werken meer dan 250 mensen. De filosofie van Caesar Groep is samen te vatten in 'ICT met rendement'. Dit komt tot uiting in onze dienstverlening: IT-projecten, IT-consultancy & -detachering en IT-beheer. Caesar Groep is door onderzoeksbureau CRF uitgeroepen tot Top ICT-werkgever 2008, 2009 en 2010, en werd in 2009 de best scorende ICT-dienstverlener in het 'Het Beste Werkgever'-onderzoek van weekblad Intermediair. Daarnaast werd Caesar Groep in 2009 door Computable genomineerd tot Beste ICT-detacheerder van het jaar.

Meer informatie is te vinden op www.caesar.nl.