LLiNK

obalive

Rotterdam, 24 juni 2010


LLiNK OBA Live neemt afscheid

Voordat omroep LLiNK uit het publieke bestel verdwijnt, maken we op maandag 28 en woensdag 30 juni nog twee bijzondere uitzendingen van het radio 5 programma OBA Live.

Pieter Hilhorst reist op maandag 28 juni naar het Drentse Hooghalen voor een speciale locatie uitzending vanaf de duurzame camping Thyencamp. De uitzending staat geheel in het teken van duurzaam toerisme. Duurzaamheidsexpert Jan Juffermans spreekt over manieren van duurzaam reizen en de revival van het luchtschip. Daarnaast een ronde tafelgesprek over toerisme en mensenrechten.

Op woensdag 30 juni zijn we nog eenmaal terug in de Openbare Bibliotheek Amsterdam. Pieter Hilhorst én Teun van de Keuken spreken met bijzondere mensen die al eens in OBA Live te gast waren: politica Mariko Peters, pedagoog Micha de Winter en componist Merlijn Twaalfhoven vertellen hoe zij hun idealen de afgelopen jaren in de praktijk brachten en hoe zij dit in de toekomst willen doen.

OBA Live

OBA Live is het radioprogramma over cultuur, maatschappij en politiek, live vanuit de Openbare Bibliotheek Amsterdam. Op werkdagen is het te beluisteren op Radio 5 van 19:00-21:00 uur en live te bekijken via www.obalive.nl. Omroep LLiNK verzorgt de uitzendingen van maandag (Pieter Hilhorst) en woensdag (Teun van de Keuken).

LLiNK
LLiNK wil met haar programma's op radio, televisie, internet en met haar overige activiteiten zoveel mogelijk kijkers, luisteraars en leden informeren, inspireren en activeren om een bijdrage te leveren aan een duurzame, eerlijke en zorgzame wereld.


Noot voor redacties

Noot voor de redactie,