Politie Noord- en Oost Gelderland

|     |Winterswijk - Winkeldiefstal                              |

De politie heeft zondagmiddag 27 juni een 53-jarige man uit Winterswijk aangehouden. De man wordt ervan verdacht meerdere blikken bier te hebben meegenomen zonder deze te betalen bij een supermarkt aan de Dingstraat in Winterswijk.


De man rekende omstreeks 16:40 uur bij de kassa slechts twee blikken bier af, terwijl hij er meerdere uit de winkel had meegenomen. De man is hierop aangesproken door winkelpersoneel en overgedragen aan de politie. Hij is meegenomen naar het politiebureau waar proces-verbaal tegen hem is opgemaakt.

|     |Eibergen - Twee gewonden na aanrijding                    |

Een echtpaar uit Eibergen raakte zondagmiddag 27 juni gewond bij een aanrijding op de Lintveldseweg in Eibergen. Bij de aanrijding waren twee auto's betrokken.


De hulpdiensten kregen omstreeks 14:40 uur de melding van de aanrijding. De 63-jarige man en zijn 57-jarige echtgenote kwamen vanuit de richting Eibergen en reden over de Lintveldseweg. Ter hoogte van het zwembad het Vinkennest kwamen zij in aanrijding met een auto, bestuurd door een 18-jarige jongeman uit Eibergen. Deze jongeman wilde de weg oprijden in de richting van Eibergen. Vermoedelijk had hij slecht zicht door de aan de kant van de weg geparkeerd staande auto's. Hij reed op en kwam in botsing met de andere auto. De 63-jarige automobilist raakte de macht over het stuur kwijt, begon te slingeren en raakte drie geparkeerd staande auto's. Vervolgens sloeg de auto over de kop en kwam op het dak tot stilstand.
Beide inzittenden raakten hierbij gewond en zijn door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De verkeersongevallendienst van de politie kwam ter plaatse en heeft een onderzoek ingesteld.

|     |Winterswijk - Snelkraak brillenwinkel                     |

In de nacht van zondag 27 op maandag 28 juni vond er een snelkraak plaats bij een brillenwinkel aan de Markt in Winterswijk.


De politie kreeg omstreeks 04:55 uur de melding van de inbraak. Men is binnengekomen door vitrines te vernielen en ging er met een grote hoeveelheid zonnebrillen vandoor. De politie is direct een onderzoek gestart. Mensen die iets gezien of gehoord hebben, worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900 8844.


EINDE BERICHTEN


-----------------------

(





(

---- --