Ingezonden persbericht


====================================

PERSBERICHT

Newtel Essence wederom uitgeroepen tot Top Employer ICT

Vianen, 28 juni 2010 - Newtel Essence is na onafhankelijk onderzoek van CRF, specialist op het gebied van internationaal onderzoek naar arbeidsvoorwaarden, uitgeroepen tot Top Employer ICT 2010. Dit keurmerk wordt uitgereikt aan ICT werkgevers die voldoen aan de strenge toetsingscriteria. Newtel Essence ontvangt voor de tweede maal op rij het keurmerk.

Ook in 2010 voldoet Newtel Essence aan de hoogstaande eisen en mag zich wederom een jaar lang Top Employer ICT noemen. Newtel Essence, zo blijkt uit het onderzoek van CRF, biedt jonge ICT professionals o.a. interessante opleidings- en trainingsmogelijkheden met goede interne promotiekansen. Newtel Essence onderscheidt zich o.a. door arbeidsvoorwaarden waar veel aandacht is voor het 'nieuwe werken' dat staat voor 'altijd en overal bereikbaar ongeacht plaats en tijd waarbij een juiste balans tussen werk en privé door de werknemer zelf kan worden ingevuld'.

Volgens CRF onderscheidt Newtel Essence zich vooral door haar innovatieve cultuur. Dit komt onder andere tot uiting in de verkiezing van 'het beste idee van Newtel Essence' en het maandelijks 'Tech Café'.

+++

Over CRF
Al ruim 18 jaar doet CRF, de organisatie achter de Top Employers programma's, onderzoek naar de best practises op het gebied van HR in twaalf landen op 3 continenten. Het programma Top Employers is een bewezen succes bij het aantrekken, behouden en motiveren van talent bij meer dan 2.500 grote bedrijven over de hele wereld. Op grond van de onderzoeksresultaten kunnen werknemers een beeld krijgen van de mogelijkheden op de arbeidsmarkt en zo makkelijker keuzes maken die aansluiten bij hun persoonlijke arbeids- en carrièrewensen.

Over Newtel Essence
Newtel Essence, 100% onderdeel van KPN, richt zich in de Benelux op organisaties die hun kennis over en communicatie met hun klanten en/of zakenpartners willen optimaliseren. Newtel Essence combineert in haar (online) klantcontact managementoplossingen zowel data- als telecommunicatietechnologie. Service speelt hierbij een belangrijke rol. Daarnaast levert Newtel Essence de servicenummers 0800/0900/088/1400 als toegang tot contact centers. Voor meer informatie: www.newtelessence.com .

Noot voor redactie,