Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
SLAM!FM TRAPT DE ZOMER AF MET DE BEACHBREAK

Hilversum, 28 juni 2010 - Afgelopen zaterdag barstte hét strandfeest van het jaar los in Beachclub Vroeger in Bloemendaal: de SLAM!FM Beachbreak. Vijfduizend bezoekers gingen los op de beats van o.a. DJ Jean, Sidney Samson, Hardwell en The Partysquad. Met 25 graden, volop zon, een verkoelende zeebries en top artiesten kon het uitverkochte feest niet meer stuk!

Vandaag start de kaartverkoop voor de tweede Beachbreak van 2010. De eerste Beachbreak was al weken voorafgaand aan het event uitverkocht reden te meer om het zomerseizoen goed af te sluiten met nog een Beachbreak op 4 september aanstaande. Dat dient natuurlijk op een indrukwekkende manier gedaan te worden. Grote artiesten zoals o.a. Sunnery James & Ryan Marciano, Sidney Samson, Bingo Players en Mental Theo ft. DJ Paul Elstak zullen dit keer het podium betreden om de bezoekers van het strandfeest de climax van deze zomer te bezorgen. De line-up zal nog worden versterkt met verassende acts en populaire dj's die SLAM!FM de aankomende weken bekend zal maken.

Kaarten voor Beachbreak II zijn te koop via www.slamfm.nl en in alle Primera winkels. De SLAM!FM Beachbreak is powered by Hi en MEDION.

Noot voor de redactie,