Politie Zeeland


---

Correctie persbericht 1198-2010 Vrouw gewond, Terneuzen
De vrouw is geen 39 maar 50 jaar oud. Gelieve dit aan te passen.

1200-2010 Diefstal op het strand, Zoutelande
Op het strand van Zoutelande werd zondagmiddag van een badgast een fotokoffer met inhoud gestolen.
In de aluminium fotokoffer zaten een camera met toebehoren, totale waarde: enkele honderden euro's. De koffer werd, toen de eigenaar even afwezig was, vanonder een badlaken gestolen.

1201-2010 Diefstal frame, Rilland
Tussen vrijdag 09.30 en maandag 09.00 uur werden op een sportterrein aan de Bathseweg in Rilland onderdelen van een scorebord gestolen.
Het betreft een nieuw scorebord en dit was nog niet helemaal in elkaar gezet. Er werden van het frame, wat er nog los bij lag, twee dwarsliggers en een buis, alles van roestvrijstaal, gestolen. De waarde van het gestolen goed bedraagt enkele honderden euro's.

1202-2010 Diefstal uit woning, Kapelle
Zondagavond werden uit een woning aan de Wemeldingse Zandweg in Kapelle enkele honderden euro's gestolen.
Bij de woning kwam een auto met drie personen die aardappelen wilden kopen. De bewoners zijn daarop beiden enige ogenblikken in de schuur geweest. In die tijd heeft, vermoedelijk, een vierde persoon het geld uit de wonig weggenomen.

1203-2010 Fietser aangereden, automobilist rijdt door, Goes
Op de Ch. De Bourbonweg in Goes is maandag rond 11.30 uur een 17-jarige Goese fietser aangereden door een personenauto.

De fietser reed op de kruising Ch. de Bourbonweg / Louise de Colignylaan, de auto kwam over de Ch de Bourbonweg en ging in de richting van de kerk. De fietser kreeg geen voorrang van de automobilist. Hij raakte de fietser, die niet viel maar met zijn gezicht tegen de daklijst van de auto aan de bestuurderskant kwam. De 17-jarige liep letsel op onder zijn oog en schaafwonden aan zijn benen. De automobilist, die in een (klein) zilverkleurig autootje reed, is zonder te stoppen doorgereden.
De politie zoekt getuigen; zij worden verzocht te bellen naar 0900-8844.

1204-2010 Dodelijk verkeersongeval, Scharendijke
Bij een aanrijding op de Delingsdijk in Scharendijke, maandag om 13.15 uur, is de bestuurster van een personenauto om het leven gekomen.
De vrouw kwam uit een zijweg en verleende geen voorrang aan een militair voertuig, een vrachtwagen, bestuurd door een 20-jarige man uit Deventer. De vrachtwagen kwam aan de linkerzijde van de weg op het dijktalud tot stilstand. De auto van de vrouw schoot het dijktalud af en belandde in de sloot. De vrouw raakte bekneld. Zij is ter plaatse overleden.
(