Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Kans op jaar lang gratis stroom

ORANJE WINT, TELEFOON BIJ DE NEDERLANDSE ENERGIE MAATSCHAPPIJ ROODGLOEIEND

Rotterdam, 28 juni 2010 - Nederland staat op z'n kop; Oranje verslaat Slowakije. Het vertrouwen van de Oranjefans groeit met de wedstrijd, dat merkt ook de Nederlandse Energie Maatschappij. Het afgelopen half uur stond de telefoon bij de energiemaatschappij roodgloeiend; Nederland stapt massaal over. De energieleverancier riep onlangs een spraakmakende WK-actie in het leven waarbij elke Nederlander die in juni de overstap maakt naar de Nederlandse Energie Maatschappij een jaar lang gratis stroom ontvangt als het Nederlands elftal wereldkampioen wordt.

NL: Van Bommel favoriet, Van der Vaart stelt teleur Uit onderzoek van de energiemaatschappij door Maurice de Hond blijkt dat de Oranje supporters steeds meer vertrouwen krijgen in het Nederlands elftal. Na de 2-1 overwinning op Kameroen voorspelt maar liefst bijna een kwart van de Nederlanders dat 'onze jongens' de WK titel in de wacht slepen. Na de vorige wedstrijd zet de helft van Nederland vooral in op de prestaties van middenvelder Van Bommel (49%) en vleugelspeler Robben (46%), 36% van de Nederlanders vindt Stekelenburg de beste speler. Het vertrouwen in Van der Vaart en Heitinga daalde na de wedstrijd tegen Kameroen. Maar liefst 70% van de Nederlanders is trots op het Nederlands elftal.

WK-actie overstijgt alle verwachtingen
Op 1 juni lanceerde de Nederlandse Energie Maatschappij de WK-actie. Het succes van de actie overstijgt de verwachting van de energieleverancier. Sinds het Nederlands elftal precies twee weken geleden de eerste wedstrijd won, maakten enkele duizenden consumenten de overstap naar de Nederlandse Energie Maatschappij. De eerdere overwinningen op Denemarken, Japan en Kameroen leverden ook al een ongekende respons op. Consumenten die nog twijfelen aan een mogelijke overwinning van ons 'sterrenteam' in Zuid-Afrika moeten snel handelen, want voor de actie loopt nog tot 1 juli en er geldt een maximaal aantal deelnemers.


- einde bericht -