Afhaalacties Primera succesvol

28/06/2010 08:30

Coöperatie Primera b.a.

De eerste afhaalactie bij Primera met Bel Nederland met het bewaarbakje voor Boursin was een succes. In een paar weken tijd zijn er ruim 20.000 bakjes afgehaald bij ruim 400 Primera winkels. In navolging hierop ging deze week de afhaalactie van de Oranje Plop muts van start en volgt medio juni een afhaalactie van Sultana.

AD

Met de overname van PcM door De Persgroep Publishing b.v. eerder dit jaar, waait er een nieuwe wind door het bedrijf. Voor alle dagbladen gelden er voor zowel abonnementen als losse verkoop ambitieuze doelstellingen en is het tijd het tij te keren en de oplages, zonder korting, te doen stijgen! Met name de melding "zonder korting" is opvallend in een markt waarin de consument voor een habbekrats een (proef)abonnement op een krant kan nemen. "Het product afprijzen kunnen we allemaal, het gaat erom dat we de krant weer relevanter maken" alsdus Philip Gielkens, Marketingdirecteur van de Persgroep.

Deze maand deelt het AD o.a. via de winkels van Primera, de unieke Oranje Plop muts uit. De afgelopen weken spaarde de consument 15 AD spaarpunten en worden er de komende weken bij Primera ruim 50.000 Oranje Plop mutsen afgehaald.

Sultana

De populaire rood / wit geblokte pop, ook wel Mr. Jummy genaamd, kan vanaf medio juni in de winkels van Primera worden afgehaald. Sultana heeft nu een Mr. Jummy gemaakt die je ook mee kunt nemen, het is namelijk een rugzak en handpop in één. Tot en met 31 augustus a.s. kan de consument bij aankoop van 4 Sultana actieproducten en een bijbetaling van Euro 3,99 de Mr. Jummy rugzak bestellen via www.sultana.nl en afhalen bij de Primera winkel bij hen/ haar in de buurt. Hierbij geldt wel OP=OP.

In de strategie van de coöperatie zijn bovenstaande afhaalacties benoemd als speerpunt. Volgens Primera een vorm van dienstverlening die uitstekend past bij de servicegerichtheid van haar ondernemers. Primera verwacht dat er komend jaar nog meer afhaalacties zullen volgen. Zowel de consument als de ondernemers van Primera reageren enthousiast op het nieuwe initiatief.

http://www.primera.nl

http://www.primera.nl