Persbericht

Citrix opent registratie voor Synergy Berlijn 2010

~ Wereldwijd evenement over virtualisatie, networking en cloud computing vindt plaats van 4 tot 7 oktober ~

Vianen, 28 juni 2010 - Citrix heeft de inschrijving voor Citrix Synergy Berlijn geopend. Bezoekers van het evenement worden van 4 tot 7 oktober op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen op het gebied van virtualisatie, networking en cloud computing. Het is voor het eerst dat een wereldwijd Citrix-evenement in Europa wordt gehouden.

Synergy bestaat uit twee grote evenementen onder één dak: Summit voor partners op 4 en 5 oktober en Synergy voor eindgebruikers op 6 en 7 oktober.
Het evenement biedt onder meer technische en business-workshops, praktische learning labs en keynote-sessies. Deelnemers kunnen ook managers en productontwikkelaars van Citrix ontmoeten. Tijdens de interactieve sessie Geek Speak Live! kiezen onafhankelijke technische experts, analisten en bloggers hun eigen discussieonderwerpen. De conferentie is onderverdeeld in drie tracks: desktopvirtualisatie, datacentre-cloud en IT business en strategie.

Voor klanten en partners in de Benelux is er een speciaal VIP 'travel & conference package' samengesteld. Volgens Ed Bezooijen, Director Marketing Citrix Benelux, stellen klanten en partners dit zeer op prijs: "Doordat onze relaties zich registreren met het pakket is alles in één keer geregeld: vluchten, hotel, conferentie en transfers. Bovendien is een speciale VIP netwerkavond onderdeel van het pakket en wordt die activiteit altijd zeer wordt gewaardeerd." Meer informatie is te vinden op http://www.synergyberlin2010.eu/Text/synergypackage.