Gemeente Vlaardingen


Vlaardingse Beiaardweken

27-05-2010 | Ook in 2010 vinden de Beiaardweken plaats. De locatie hiervoor is de historische Markt van Vlaardingen. De Beiaardweken vinden plaats op dinsdagavonden in de periode 29 juni t/m 27 juli van 20.00-21.00 uur. U kunt dan geheel gratis genieten van optredens van topbeiaardiers uit binnen- en buitenland.
Logo Vlaardingse beiaardweken Bijzonder aan de Beiaardweken is dat u tijdens de optredens de beiaardiers kunt volgen op grote beeldschermen die geplaatst zijn op de Markt. Waar beiaardiers normaal gesproken anoniem optreden worden zij tijdens dit evenement in een zichtbaar voetlicht geplaatst. U kunt al zittend genieten van de optredens (er zijn gratis stoelen beschikbaar). Zelfs wanneer de weersomstandigheden minder gunstig zijn kunt u met een gerust hart naar de Markt komen, er zijn namelijk regenvoorzieningen.

Wilt u van deze dinsdagen een leuk dagje uit in Vlaardingen maken? Dan kunt u het Beiaardarrangement boeken. In dit arrangement zijn de volgende onderdelen opgenomen: stadswandeling (met of zonder gids), beklimming van de toren van de Grote Kerk (onder begeleiding van een gids), een proeverij bij Distilleerderij Van Toor (bekend van het Vlaardingse drankje Schelvispekel) en een driegangen Beiaardmenu. Het diner vindt plaats bij een restaurant wat binnen het luisterbereik van het carillon is gelegen. De kosten voor dit arrangement bedragen EUR 25,00. Het Beiaardarrangement is te boeken bij VVV Vlaardingen aan de Westhavenkade 39 of via de webshop www.verrassendvlaardingen.nl.

Meer informatie en het programma kunt u vinden op www.vlaardingsebeiaardweken.nl.

Contactinformatie

Postbus 1002
3130 EB Vlaardingen
Mail: info@vlaardingen.nl
Tel. (010) 248 4000