Gemeente Amsterdam, stadsdeel Oost



---

Politieke avond 29 juni 2010

7 juni 2010
Sinds 1 mei is het nieuwe stadsdeel Oost van start gegaan. De nieuwe raadsleden willen graag kennis maken met in Oost actieve organisaties, groepen en instellingen. Daarom houdt de raad van stadsdeel Oost op dinsdagavond 29 juni 2010 een politieke avond die helemaal in het teken staat van 'kennismaken'. De politieke avond is een maandelijkse informele ontmoeting, georganiseerd door de raad van stadsdeel Oost, gericht op presentaties en debat over actuele onderwerpen.

Bedoeling van de avond van 29 juni is om in een opstelling met marktkraampjes diverse actieve organisaties en instellingen de gelegenheid te geven om over zichzelf en hun activiteiten te vertellen, achtergrondmateriaal te verstrekken, en met wisselende groepjes raadsleden in gesprek te gaan.

Ook een sprekerhoek maakt deel uit van een politieke avond. In de sprekershoek kunnen sprekers maximaal tien minuten het woord voeren over een onderwerp naar keuze. Wilt u inspreken? Meld u dan aan bij de raadsadviseur, Herman Lohmeijer, tel. (020) 253 4781, h.lohmeijer@oost.amsterdam.nl.

De avond wordt gehouden in de raadzaal van stadsdeelhuis Oost, Oranje-Vrijstaatplein 2, vanaf 19.45 uur (inloop).
---