Senternovem

09-06-2010 |

IGOV kenniscafé openbare verlichting

Openbare-verlichtingspecialisten hebben elkaar veel te vertellen, maar weten elkaar vaak niet te vinden. Daarom organiseert het InterGemeentelijk-overleg Openbare Verlichting (IGOV) in samenwerking met NSVV, Provincies, Agentschap NL en Acquire Publishing een kenniscafé in Utrecht. De Kenniscafés kennen een formeel gedeelte waarin een actueel thema wordt besproken en een informeel gedeelte om bij te praten met collega's uit de regio.

Het eerste kenniscafé vond plaats in Roosendaal. Het tweede is gepland op 29 juni in Utrecht. U bent welkom van 13.00 tot 16.30 uur (met lunch) bij de Provincie Utrecht, Pythagoraslaan 101, 3584 BB Utrecht.

Na de opening door Arthur Klink, zullen Johan Jonker, Jan van Dongen en Ad van Ommeren iets vertellen over `Kengetallen' en Rogier van Ratingen over `Verantwoord verlichten'. Daarna is er gelegenheid om met een drankje in groepsverband te discussiëren en ervaringen uit te wisselen.

U kunt zich aanmelden via info@nsvv.nl. Vragen
via info@igov.nl, info@nsvv.nl of tel. (0318) 695 394 (Geertje Hazenberg). Meer informatie vindt u op de site van Straatbeeld. Wijzigingsdatum |

11-06-2010