Gemeente Dalfsen

27ste Dalfser zwemvierdaagse in zwembad Gerner

21-06-2010

Dinsdag 29 juni start in openlucht zwembad Gerner de 27e Nationale Zwemvierdaagse. Opgeven is mogelijk aan de receptie van het zwembad Gerner.

Dit evenement kent jaarlijks een kleine 350 deelnemers die vier dagen lang een afstand van 250 of 500 meter zwemmen. Wie dit volbrengt krijgt aan het eind als beloning de verdiende medaille. Er zijn in Dalfsen deelnemers die reeds alle 26 voorgaande medailles in hun bezit hebben!

De zwemvierdaagse is naast een sportief evenement bovenal gezellig. De medewerkers van het openlucht zwembad Gerner organiseren leuke activiteiten rondom de bassins. Tobbedansen, darten, Sumo-worstelen, pannenkoeken eten, enveloppen trekken, barbecueën en een springkussen zijn een paar van die activiteiten die de zwemvierdaagse zo feestelijk maken.

De officiële opening van de zwemvierdaagse is dinsdag 29 juni om 16.00 uur. Iedere dag kunnen de deelnemers hun baantjes zwemmen tot 19.30 uur. Wie 's middags of 's avonds niet kan mag ook 's ochtends zwemmen en wie een dag moet missen kan op zaterdag inhalen. Deelname kost EUR 6,00 en opgeven is mogelijk aan de receptie van het zwembad Gerner.