Deelgemeente IJsselmonde Rotterdam

Deelraad vergadert

29 juni vanaf acht uur in de raadzaal, Groene tuin 317

De vergadering is openbaar en zoals gewoonlijk is iedereen van harte welkom. De complete set vergaderstukken ligt ter inzage bij het Informatiecentrum van de deelgemeente aan de Groene tuin 317. In de vergaderzaal zijn altijd samenvattingen van de agenda en de voorstellen beschikbaar voor aanwezige belangstellenden. Voor meer informatie over agendapunten kunt u bellen met de griffie van de deelraad telefoonnummer 479 82 00.

Meepraten
Na de opening van de vergadering kunnen aanwezigen het woord voeren over onderwerpen die al dan niet op de agenda staan. Zij die gebruik willen maken van dit spreekrecht, dienen dit vóór de vergadering te melden bij de griffier. De beschikbare tijd is maximaal 5 minuten per spreker, terwijl de totaal beschikbare spreektijd maximaal 30 minuten bedraagt.

A- en B-posten

De agendapunten zijn verdeeld in A- en B-posten. De A-posten zijn voorstellen waarover geen verdere discussie noodzakelijk is, deze voorstellen moeten formeel door de deelraad bekrachtigd worden, de zogeheten hamerstukken. De voorstellen met een B-status komen ter discussie in de deelraad.

Agenda

1. Opening en mededelingen

2. Vaststelling van de agenda

3. Spreekrecht burgers

A-posten

4. Afhandeling moties

- Geldstromen

5. Tweede begrotingswijziging 2010

6. Wijziging Reglement fractieondersteuning

B-posten

7. Benoeming als burgerraadslid en plaatvervangend lid in de commissie Ruimte en Samenleving van de heer A.A. Cintay (D66)
8. Programmarekening 2009

9. Kadernota 2011

10. Vaststelling Reglement van orde deelraad
11. Vaststelling Reglement van orde deelraadscommissies
12. Vragenhalfuur

13. Vaststelling verslag en actiepuntenlijst van 20 mei 2010
14. Ingekomen stukken

15. Sluiting